Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revelation Online


kujo123

Öne çıkan mesajlar

Aslında başlarken ben de öyle düşünüyordum ama neredeyse hiç alakası yok bns ile. WoW'daki reputation farmdan haftalık raidlere, battlegroundlar ve arenalardan crafting/gathering skilleri kasmaya bir çok oyundan esinlenilmiş sistemler mevcut. Oyunun kendisine özgü bir çok şey de var tabi, bunların başında haftanın her gününe özel event/aktivitelerin olması. Şu an CN'de günlük 6-7 özel event/dungeon bulunuyor ve oldukça tatminkar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
https://www.youtube.com/watch?v=-q7YO2IzK74

6:57'da: ohoo adamlar oyunda haftada sadece 1 tane elde edilebilen ve gear progression'da kullanılan token'den 90$'lık founder's pack'e 5 adet eklemişler. ne yaparsan yap, 35 günlük fark oluyor yani pack'e para verenlerle (td)

şu elemanında "bdo biraz p2w gibi oldu ama tam değil gibi de bilemedim" diyip revelation'a başlayacak olması ayylmao. birde baya bns'ın gear progression'ını çalmışlar gibi gözüküyor toplel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi oyun çin MMO'su ve o markette p2w çok güçlü. Dolayısıyla bu tarz yüzlerce farklı token ile yüzlerce farklı upgrade edilecek şey seçeneği klasik.

Benim düşüncem oyun biraz p2w olacak, baştan bunu kabul edelim. Ama tamamen p2w yerine "arkadaş, chinese farmer gibi grind'lamak istemiyorsan, ayda 5-10 dolar harca, biz de neşemizi bulalım" şeklinde olacak :D

Bir de çin/rusya sunucularındaki temel alarak karar vermemek gerekiyor. Localization sırasında bazı şeyler değiştirilebiliyor. Örneğin FF Mobius japon in game store ve itemları NA/EU ile çok farklı. Webzen örneğin Skyforge'da Rusya Skyforge'da p2w olan bazı şeyleri hafif kıstı Avrupa pazarına taşırken. Burada da böyle bir şey olabilir. Örneğin Çin'de haftada 1 kez alınan item burada tradeable olursa bir anda işin rengi değişir.

O yüzden çok para akıtmadan, temkinli bir şekilde oyunu takip ediyorum, en ucuz paketi aldım. Bakalım, biraz daha işler kesinleşirse upgrade ederim. Çünkü oyun cidden son zamanlarda çıkmış en iyi Theme Park MMO'lardan biri olarak gözüküyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tradeable olması iyi bişeymiş gibi söylüyorsun. 1000$ basan o tokenlerin hepsini toplar AH'den sonra pvp'de faceroll yapar. weekly limitler iyi birşey, noliferların-whalelerin makası açmasını engelliyor, özellikle gear = power olan oyunlarda. ama founder's pack'e eklemeleri berbat bi durum şunu.

hani şu token ya da benzerlerini üstüne birde direk rng bi kutuya koyarlarsa kıçımla gülerim ki beklenir yani my.com'dan. o zaman o limiti koymalarının hiç bir olayı kalmıyor. oynamıyorum ama skyforge'a da herkes p2w diyordu. ff ile kıyas yapmak yanlış, çünkü square enix batı kafasında yapıyor oyun lokalizasyonlarını, bunlar gibi çakal değiller yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu dediğin Gear = power olayı niye var zaten onu anlamış değilim gerçekten. Wowda çıktı bu salak sistem.Uo gibi sabit yap işte böylece full loot da açık olsun. Albionda o olay güzel. Adam t8 giysin isterse 2 3 tane T6 gelip tartaklayabiliyor yani seni. Böylece craftın bi değeri oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çin betasını oynamıştım ama çok hypelanmamıştım açıkçası. oyun çin malı olduğunu hissettiriyor yani. founder's pack'teki ağır p2w'den zaten oyunun ne yönde gideceği belli. subreddit'e baktım zaten bns'a yapılan hype'ın yarısı bile yok. grafikler meh'ish, bns'un en azından bir artstyle'ı vardı. sakın para vermeyin şuna bence f2p olunca bakarsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...