Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revelation Online


kujo123

Öne çıkan mesajlar

Kapali betasi 2016 son ceyrekte başlıcak.Oyunda dungeon,raid world boss,arena,bg castle siege ne ararsanız var.Aiondaki gibi flying olayı ve flying combatta var.Target,non target yada 2sini birden şecerek oynayabiliyorsunuz.İçerik olarak ilk araştırmamda oldukça tatmin edici geldi.
Kapali beta kayıt

https://ro.my.com/en/about?_1lr=0-2126681_2008053_YT.ANNOUNCEMENT.TRAILER

Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=Frv1w_ZjbPA


8dklik guzel bir inceleme

https://www.youtube.com/watch?v=jSaDqW7WEpI
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
sQu said:

oyunu Çin serverlarında oynamak isterseniz 180-220 ping ile oynayabiliyorsunuz. Spellqueue sistemi olduğu için çok ping sıkıntısı yaşamadım şimdiye kadar. Oyun F2P olmakla birlikte klasik Çin yapımı P2W :)


ingilizce patch varmı fanların fln yaptıgı denemek isterdim ben
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, oyunu Çin üzerinde bir çok ping booster ile 250-300 ping arası oynayabilirsiniz.

Çok kısaca bilgi vermek gerekirse Blade&Soul'un yeni versiyonu olarak biliniyor. Grafikler biraz geride kalmış gibi dursa da optimizasyonu çok iyi. Oyun içerisinde sayısız mini even, puzzle ve daha önce hiç bir mmoda görmediğim garip garip şeyler var. Ben şu anda EU versiyonu için bekliyorum, yakın bir zaman içerisinde çıkacak.

Edit : İngilizce patch yok. Oyunun tüm datası google ile çince->ingilizce çevirilmiş sadece. Hiç bir işe yaramıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Bugün kendi açıklamaları oldu, bu founders packler çok kapalı kutu, içerikleri doğru dürüst belli değil falan. Adamlar üstüne basa basa "acele etmeyin, daha fazla bilgi vermemizi bekleyin şimdi satın almayın" "f2p olan bi oyunda founders packlere bukadar ilgi olacağını bilmiyorduk, hazırlıksız yakalandık" gibi saçma sapan açıklamalar yaptılar. Oyunun gideri var, casuali da oynatiyor hardcoreu da.

Oyunun şöyle güzel bir özelliği var, anlatayım;

Dungeonlar haftalık ve günlük olarak resetleniyor. Şu anda Çin'de günlük resetlenen 5 dungeon var, bunların 2si low level. Haftalık resetlenen de 4 dungeon var. Yani günlük ortalama 2-3 saat oynayarak işinizi halledebiliyorsunuz.

Diğer bir güzel olay, diyelim günlük resetlenen şeylerinizi kullanamadınız (dungeon reset, özel mob grind questi falan filan var bişeyler) sorun değil, bunlar 3 gün boyunca üst üste binerek katlanıyor. Yani oyuna her 3 günde bir girip çok fazla bir kaybınız olmadan işinizi halledebiliyorsunuz.

Tabi ki hardcore/grind olayları mevcut, en iyi olacam vurdummu ikiye bölecem diyorsanız yukarıdaki olaylar yetmiyor. P2W olur mu diyenlere tabi ki olur, olacak, olmayan var mı ? Peki bunu nasıl çözmüşler, çok basit oyunda mentor/apprentice olayı var. Birlikte aktivite yaptiğinizda (dungeon) iki tarafa da getirisi çok fazla. 3 mentor, 10 apprenticeiniz olabiliyor. Bunun haricinde oyun sürekli high level insanlara low level insalara yardım etmeleri için çaba sarfediyor. Oyunda low level dungeon kavrami da biraz farklı, moblar grupdaki en düşük levelli oyuncunun bracketina göre geliyor (40-49, 50-59, 60-69) ve godmode (hardmode) falan var. High level oyuncular da akillilik yapip lv69 dungeona lv50küsür adam alıyorlar mesela, dungeon mobları 61 çıkıyor rahat rahat kesiyorlar ve bu lootu etkilemiyor. İki tarafin da işine geliyor. Yani diyeceğim o ki, P2W yapan adam gelip sizi carryliyor :)

Son olarak da çok özel bir sistem var oyunda. Level capini oyuncular belirliyor. Oyun ilk başladığında max level 49 ve oyundaki bazi özellikler kapali oluyor. Serverda 200 adet lv49 olduğunda ve server en az 20 gün açık kalmışsa level cap 59 oluyor ve yeni özellikler açılıyor. Aynı şekilde bu level 59 ve diğer tüm bracketlarda (69,79) tekrarlanıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk pack fiyat olarak iyi. oyun zaten f2p ama ilk pack hem headstart veriyor hem de deal olarak iyi yani. kostüm koymalarına bile şaşırdım o fiyata. zaten founder packlerin olayi ucuza cash shop kredisi vermesidir. ama üst packlerin hiçbirinde yok. kostüm, mount falan bonusu olur hep. zaten onlar da character boundmuş. hiç albenileri yok üst packlerin. o parayı cash shopa harcarsın oyun sararsa, 100 tane falan cash shop kostümü var her gender için. blade & soul'u bile aşmış bunlar.

http://revelation-online.com/forum/index.php?/topic/101-female-cash-shop-outfit-masterpost/

birde senin Çin'deki server hangisiydi ya. ÖM'i silmişim yanlışlıkla?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...