Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Giriş ve Orta Seviye İtalyanca


feverfeverray

Öne çıkan mesajlar

Ya Paticik, evde canım çok sıkıldı. Kitaplarımı falan da yanıma almamışım gelirken, tekrar yapmazsam da unutacağım. Diyorum ki, okursanız eğer temiz bir şekilde teee en başından alarak konuları (harf okunuşlarından hemi de) not çıkarsam, fotoğraflarını yüklesem haftada 2-3 gün. Utanmazsam videolu da anlatırım da şuan için yazarım gibi. Okur musunuz yani, işinize yarar mı ki? İşi olmayanlar, boş zamanı olanlarla yaparız ders gibi bişiler Skype üzerinden en kötü.

1 dil 1 insan değil mi neticede? Ehe. Amaç falan gütmüyorum, ben bu tekrarı yapmak durumundayım zaten, işine yarayacak olan varsa maksat yardımcı olmak. PM filan atabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aquila öğrenme piramidi koymuştu bir yere en etkili öğrenme olarak öğretmeyi gösteren. şimdi üşendim atıfta bulunmaya. katılıyorum ben de, kendi başına tekrardansa koy buraya.

baktın zevk alıyorsun iyi gidiyor, bir bloga falan da kopyalayıverirsin. hem sen kazanırsın hem birilerinin işine yarar.

ben okurum mesela. ama ekmek yemek için değil neymiş bu italyancanın seksi yanı onun merakından. hiç ilgimi çekmezdi yoksa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...