Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Death Stranding


Cokomantis

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

bi yarım saat oyniyim taşa toprağa bakam dedim başından kalkamadım. çok iyi yapmışlar. sürekli wtf demeye devam ediyosun, arada bir da süper mantıksız şeyler var, ama aynı şekilde oha çok iyimiş diyeceğin ufak detaylarla dolu. ilk 2-3 görevi yaptım, biraz da aksiyon olsun diye bu black goo boklarına sarayım dedim sıçırttılar ya. efektler vs baya etkileyici olmuş ya. başka olayları olur mu, ilerde bayar mı bilmem ama ilk deneyim baya heyecanlıydı. 

 

tüm hollywood ünlülerini de döşemişler ilk görevlere sdf. karakterler, sahne sinematografileri falan güzel. 

 

genel olarak kargocuyuz heralde ya tüm oyun boyunca eheh. ama karakteri dengede tutma dinamiklerini sonunda bu oyunda doğru düzgün görebiliyoruz (uzun zamandır istediğim şeylerden biriydi, hatta benim de fikrim de neyse), gerçi oyunun direkt mekaniği de bunun üzerine. sürekli bişeyler taşıdığımız için ve araziler engebeli olduğundan stamina/taş toprak üstünde & nehir akıntısında sabit kalma/eşya taşıma arasında denge kurmak gerekiyor. 

 

hikaye çok wtf ama sürüklüyor yani. çünkü sunum çok iyi (e o kadar ünlüyle, prodüksiyonla ve teknolojiyle bi zahmet). iyi uğraşmış adamlar. hideo, konami'ye tokat diye başlayıp sonra da en iyi işim olsun diye devam etmiş heralde. bakalım ilerledikçe nasıl açılacak daha.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hikaye hiç toparlanacak gibi durmuyor ya. ayrıca hikaye dışında da bir sürü saçma nokta var. tüm npc'ler peşimde koşturuyor, zırt pırt arayıp tüm ilgileri üzerimde ve sözde çok önemli görevler veriyorlar ama anca 3. görevden sonra bi bot verdiler pinti herifler. etrafta araç motor vs bi dünya şey varken insanlık için kritik görevleri hammal yayan gibi yapıyoruz. paşam 3 görevden sonra acıyıp al buyur ayağın kaymasın diye bot veriyor.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok lan direkt eminönü hammallık sim ahah.

 

120kg'lık yükü ağırlık merkezini dikkate alarak karakterin üzerine doldurup, hayvan gibi engebeli arazide yorgunluk/stres/düşünce gamepad'den ağlayan bebek/yağmur vs gibi şeylerle etkilenen dengeyi korumaya çalışırken; bazı bölgelerde diğer dünyadan saldıran ölülerden, bazı bölgelerde de rebellerden kaçarak bi noktadan bi noktaya ulaşmaya çalışıyoz işte. bunlar yakaladı mı sonic'in altınları dökmesi gibi tüm kargoyu döküyosun sdsfs. asit yağmuruna yakalanırsan kargo gg oluyo(biz olmuyoz ama, çünkü kaliteli yağmurluğumuz var lol). düşersen kargo yine dmg alıyo falan. araçlar falan açılınca olayı ne olacak bilmiyorum.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de araziye kurulan şeyler(merdivendir ipdir vs) multiplayer sanırım. daha diğer oyuncular olmadığı için tam anlamadım ama dark souls gibi. sen bişiler yaptığında başka oyuncuların da işine yarıyor(hepimiz insanlık için muhabbeti).

ulan kestirme diye dümdüz tırmanıp geldim nereden inecem şimdi diye bakınırken bi bakıyosun merdiven kurmuş biri. like atıyosun falan bi de sdf.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...