Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Phoenix Point


Komutan

Öne çıkan mesajlar

o hatayı ben de alıyordum, sonra tavsiye üzerine gittim epic exesini direkt admin mode ile açtım, o zaman hata vermedi.

bu arada oyunu direkt exesinden admin modunda çalıştırınca qaci adam epic hesabını görmüyor oyun dedi loga bakıp, libraryden açınca logda epic id yazıyor.

bu arada log epic idyi filan kabak gibi yazdığından pastebine filan koyma millet gibi, sadece özelden temas kurduğun birisine yolla.

epic forum da olmadığı için discordda sürünüyoruz bulgarlarla @Xenus, harbi gimmick imiş forum. şirketin kendi forumu da olmasa dandini reddit dışında birşey yok bilgi ve fikir alışverişi yapacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız herşey bir yana da free aim olayı işi bitirmiş, valkyria chronicles 11 yıl önce türü o noktaya ilerletmişti ama bunu batılılar değerlendirmedi maalesef. gittiler %95 ile miss oyunlar yapmaya devam ettiler 2010’lar boyunca. ümit ediyorum ki phoenix point ile tarihe gömülür o antikalık.

facehuggerı sniper ile surattan uçurunca dedim tamam bu sistem olmuş. belli buglar vs var ve tasarım kaynaklı bazı hatalar da, (armor arttıkça accuracy çakılıyor ya sabır) ama free aim reklamını yaptıkları kadar var yani. heavyleri terribad isabetli silahla mnicik böceklere karşı başlatmak bayağı saçma yalnız. ilk xcom bile iki silah seçeneğiyle başlatıyordu.

minigun vardır umarım.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, Sam dedi ki:

oyuna para verdik, resmen kadın apo koymuşlar. zuzaylılara satmış bu sefer de dünyayı ama galiba, karşılaşırsam sıkarım kafasına.

Geçenlerde Sigma Theory isminde, yeni bir soğuk savaşta ajanları yönettiğimiz bir oyun aldım. Oyunun başında seçebildiğim ajanlardan birinin Türk olduğunu görünce sevindim, özgeçmişine bir baktım, adam "ılımlı" IŞİDçiymiş, kod adı da caliph.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o kalkanı görünce ben de kalkan aradım ama yok sanırım, sadece xenonauts'da gördüm bu tarz oyunlar arasında kalkan. ?

6 saat önce, Komutan dedi ki:

Geçenlerde Sigma Theory isminde, yeni bir soğuk savaşta ajanları yönettiğimiz bir oyun aldım. Oyunun başında seçebildiğim ajanlardan birinin Türk olduğunu görünce sevindim, özgeçmişine bir baktım, adam "ılımlı" IŞİDçiymiş, kod adı da caliph.

ahah ben o oyunun dev'inin stream'ini izledim yarım saat geçen hafta, ışidciyi görmemişim ama türkiye koymuşlar, lideri de tayyip direkt.

bu zara da synedrion liderlerinden biri galiba, gözüm tutmamıştı zaten onları. diğer liderleri neyse de onunla masaya oturmam. direkt öldürecektim ama savaş durumuna geçince geri alınamıyormuş, o bozdu hesabımı.

yalnız line of sight ve sidestep meselesine el atmaları lazım gerçekten, bayağı sıkıntılı. teknik açıdan düzeltilirse oyunun sistemleri genel olarak düzgün gördüğüm. ama mevcut durumda overwatch sıkça bir işe yaramıyor, cover direk/duvar yüzünden görmedi diye ateş etmiyorlar filan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyun tactical combatta son derece başarılı (buglar bir yana, düzelir zamanla) ama geoscape’de bayağı sıkıntılar var. ufo afterlight’taki faction sistemi yönüne çok fazla gitmişler. onlarca görev yaptım, hala standart eşyalar üstümde. ancak faction eşyalarını reverse engineer yapınca biraz sidegrade filan oluyor. askerler max lvl ama perkleri haricinde bir gelişim yapamadım yani. oradan oraya keşfedip yürümek de küresel savunma yanında bayağı fos kalmış bence. research yapıyorum, kaynak veriyor, ya arkadaş sen bana item ver, dmg bonus filan ver. şu taktik combatı keşke daha güzel bir strateji üzerine oturtsalarmış. node explore yapıp da “patlayan ördekleri durdurmak istiyor musun istemiyor musun, istiyorsan 100 kaynak -10 stam” filan text adventure mı oynyoruz.

neyse gene taktik combat hatırına çok bombalamayayım şimdilik, daha ilerleyeyim. belki de hayli uzun solukludur ve yeterince gitmemişimdir diye umuyorum.

recruit etmeden perklerini görememek ve perk almadan kaç will harcıyor görememek bayağı iğrenç yalnız, onu söylemeden edemem.

perk ve statların aynı puanlarla alınmasını da beğenmedim, accuracy'nin sadece gear ve random perklerle arttırılabilmesini de. güçlü zırhların acc düşürmesi de tam bir aptallık. bir firaxcom kadar kötü değil ama yakın.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun güzelmiş biraz polish bassınlar alırım sanırım uzun süre oynatır gibi

first person nişan olayına bayıldım, ama coverdayken fpsye geçince yana adım atıp bakması gerekmiyor mu? 

tüm mapin destructible olması da çok hoş, epey üzerine koymuşlar xcom'un bu konularda ama acil polish lazım oyuna

bi de 3 siren çıktı daha oyunun başlarında biyerde, allahım 3-4 kere denedim anca kestim, en iyi taktik bacaklarına sıka sıka vurkaç yapmak uzaktan birşey yapamıyorlar ?  ilk denememde tüm squadı mcye aldılar oyun döngüye girdi sıra hiç gelmedi bana esc falan da çalışmıyor tek çare alt f4, betada falan boyle basit şeyleri nasıl yakalamamışlar hayret.

bi de diplomacy ye girince 2 faction cıkıyor sadece 3. bu military terran olanlar neden yok anlamadım bi anu cıkıyor bi de s ile başlayan onların da görevleri zaten terranlara raid yapmak falan sürekli, terranları biyerde reject mi ettim istemeden acaba

 

 

 

Quel-Thul tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"first person nişan olayına bayıldım, ama coverdayken fpsye geçince yana adım atıp bakması gerekmiyor mu?"

gerekiyor, bug.

diplomaside çıkmaları için bir haven bulup sonra research yapman lazım sanırım. new jericho'yu ben de en son buldum. karışık değil de belli coğrafyalarda yoğunlaşıyor gibi faction'lar. jericho benim oyunumda genelde amerika kıtasında, ben kafkaslarda başladığım için roma'da buldum ilk ama randomized demişlerdi dağılım.

bu arada siren ve chiton sorununuza kesin çözüm, broken comboyu söylüyorum:

sniper (veya random sniper prof perki alan bir sınıf, mesela infiltrator yetiştiriyorum böyle bir tane, sneak attack'i de olacak)+heavy veya tersi

sniper tüfeğiyle (hel cannon menzili çok düşük diye önermedim yoksa o da iyi accuracy pompalarsanız) rage burst:

god eater rage burst lol

new jericho sniper 130x10 bütün şarjörü kafaya boşaltıyorsunuz, buna olası dmg perk'leri dahil değil. reckless %30, sneak attack %100, sniper prof %20, zerker zerlüğü %100 vs ekledikçe uçuyor. bunu sıkarken ayarladım, siren öldü, arkasında duran chiton da öldü. yukarıdaki bonusları dahil edince 4000dmg+'a kadar yolu var. bunu gördükten sonra diyorsunuz ki neden riflelarla mertçe savaşmaya çalışıyorum.

rage burst ağır nerflenmezse çok şaşacağım. millet dash'i konuşurken gözden kaçabilir başlarda. lvl7 perk tabii ama bu yüzden training roomdan ibaret bir üste tutmak lazım bütün newbieleri. ilk üssün odaları yıkıp daha çok yapacağım sanırım hızlandırmak için.

çünkü new jericho'nun ikinci göreve girdim, karşımda 3 chiton yanyana. ikinci turn yandan siren de geldi. diğer bilumum yengeçleri balıkları filan saymıyorum bile. tek rage burst sniper'ım kurtardı yoksa imkansızdı. öyle birer ikişer sıkmayla ölecek gibi değiller yani ağır raiding dps lazım.

bu arada armadillo'ya filan acil buff lazım, dördüncü turn'de mermisi bitiyor sonra çöp.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

henüz yok rage burst cıkınca alırım, ama bacaklara çalışın uzaktan, devasa hitbox zaten ıskalamak cok zor, armoru indigi zaman ayı gibi dmg yiyor bacaktan bi de yaklaşamıyor ve uzaktan atabilecegi bi skill yok ? 

kafasını patlatıyorum hala mc devam ediyor ya bence intended degildir o da 

return fire da da bi gariplik var bazen 3 mermi sıkıyor bazen 1 mermi falan bi garip anlamadım

bikaç patch, dlc ile xcomdan iyi olur bu oyun ama net

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kafa patlayınca psyhic scream duruyor, yazıyor onu hedef alırken. ayrıca info'larına tıklayıp hangi silahlarının hangi uzuvda olduğunu da görebilirsiniz. kafa patlaması ağır willpower düşürüyor ama, will power da mc upkeep için gerekli ama willpower'ları çok yüksek başlıyor zaten.

şarjör biterken de sıkınca kalan az mermiyi sıkıyor ama dediğin gibi birşeyi ben de gördüm. helcannon'lı return fire charımı mc'leyince sireni öldürmek çok zorladı ama, rage burst bile yaptırmadı tek attı kim sirene saldırdıysa. sniper'ı duvar arkasına sakladım da ancak öyle.

yalnız kim heavy armorlara -acc koyduysa Allah akıl fikir versin. heavy armor kullanmak için hiçbir neden yok oyunda, akılsızlık ürünü ve backer buildlerde de aynı eleştiriyi görmüştüm hep. noob trap gibi koymuşlar.

new jericho armorlarını açtım, orada da sniper armorun acc bonusu daha da yüksek ama hala aynı heavy acc penalty. yuh artık dedim. jetpack için kullanılırsa ne ala yoksa çöp.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

melee single hit'ler makineliden filan daha güçlü zaten burst olmadığı için.

new jericho'nun armadillo diye tankımsı bir aleti var ileride ama onun minigun'ı da füzeler kadar güçlü değil. fakat önden bütün nadeleri, burstleri tanklıyor.

ama şahsen ben cephaneleri dolmadığı için vehicle kullanmayı bıraktım, yamalarla bu dengenin elden geçmesi lazım. yer işgali dışında birşeye yaramıyor early game hariç. dayanıklılar ama cephane bitince çöp.

vehicle'ların reload'ı yok maalesef, görev içinde cephane bitti mi çöpler. görev bitince otomatik doluyor ama dolmuyor diyeni de gördüm, bug olabilir. normalde sonraki göreve gidene kadar yolda dolması lazım kendi kendine.

Alıntı

We have just deployed a hotfix patch for Phoenix Point taking it to version 1.0.54580

Patch Notes:

Fixed a crash that occurs when launching the game with certain locales.

Fixed an issue with invalid targeting when behind cover.

Fixed various sound issues.

The main purpose of this hotfix was to resolve the crash at launch issue.

We have a larger patch on the way later this week to address some of the other issues. We will continue to identify and work through the reported issues and release patches as soon as they’ve been resolved.

We ask if anyone encounters bugs in-game to please report them with the F12 tool - as this sends important game-state data directly to our QA team and allows us to more easily identify the issues.

region formatı tr'ye geri çevirebiliriz nihayet ehu.

https://forums.snapshotgames.com/t/hours-of-my-progress-got-deleted/6578/8

şuna dikkat edin, Allah belasını versin epic'in.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yarabbi çıldırıcam, lairde öldürdüklerim aynen ertesi turn geri geliyor, turn based left4dead gibi. dpawnerye mind controllü triton ulaştığı turn release oldu mc of ne bayık, 2 saattir başlangıç noktasından kıpırdayamadım yanyana 3 siren, hepsi rotanın üstünde deliklerde saklanıyor gitmem için. 50 kere tekrarlanan bir görevin bu kadar bayık olmaması laızm, kaldırsınlar takviye kuvvetleri bu ne ya.

3 saattir aynı haritadayım ve restart attıracak bana, çıldırmak işten değil. infiltratorın gitmeye çalıştığı yerden ikişer üçer spawn geliyor, resmen bir blok var ama gidemiyorum. harita ceset doldu. hangi andaval düşündüyse birebir kayıpla denk reinforcement eklemeyi, Allah belasını versin. çocuğa versen bu kadar aptal tasarım yapmaz.

neyse vanishledim aralarından dur bakalım. ama yani endgame görevleri bundan daha kolay çok oyun gördüm. bu kadar öldürmeye loot verse bari ama o da yok.

oh nihayet bitirdim ya, 3 saatten fazla sürdü sanırım yuh bu ne. ve bu önemli bir görev değil yani bini bir para bu lairlerin. ödülü de random eventle 2dk sonra kaybedilen reputation sadece.

infiltrator seti ve thief perküyle deneyeceğim bir dahaya, %100 stealth oluyormuş elder scrolls gibi, yanınızdan geçiyorlarmış.

önemli tavsiye:

campaign ve level savelerinizi ayrı tutun ve aralıklarla birkaçar tane olsun. scylla öldürdükten sonra bozuldu level, ne save alsam hepsi error verdi. şimdi sıfırdan yeni bir bölüm deneyeceğim.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...