Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Phoenix Point


Komutan

Öne çıkan mesajlar

Oyun ilk açılırken siyah ekran görürseniz 10dk bekleyin diyorlar. Bakalım bekliyorum ne olacak.5dk oldu.

15dk oldu hala bekliyorum ama hdd çalışıyor, dosya unpack ediyormuş diyorlar ama saçmasapan işler. ben hayatımda bu kadar uzun açılış c64 kaset vaktinde bile görmedim. neyse bakalım çalışmaya karar verirse yazarım kaç dk oldu.

https://forums.snapshotgames.com/t/black-screen-on-startup/5449/18

20dk oldu, şu sorun çözülene kadar almasın kimse derim. hatta korsan bile beklenebilir çünkü aynı sorunu son backer buildi denediğimde de yaşamıştım, oynayamadan silmiştim oyunu ama fixlemişlerdir herhalde demiştim. hala bekliyorum bakalım inat ettim ama bütün gecemi boşa harcattılar.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu kadar kötü release hayatımda görmedim desem yanlış olmaz sanırım, discord bug kanalında loglarla boğuşuyorum. yani iyi ki releasede alacağım tuttu.

logda da epic username'imimi yazıyormuş, biri uyardı neyse ki de sildim. harbi epic rüşveti almakla iyi etmişler çünkü refundlıyor millet.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neyse yarın qa lead ile temasa geçeceğim onu söylediler en son, bakalım çözebilirsem ne ala. bir yandan da bakıyorum çözüm bulan var mı ama birbirinden ayrı sorunlar var anlaşılan, birisinin çözümü işe yaramadı.

öf iş çıktı, belki de swtor'a 2-3 gün dönüp sonra geri bakmak daha iyi çünkü amd de yeni sürücü çıkarmamış bunun için.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bazi gorevlerde sure/turn limiti var bu arada, ayni sekilde doomsday countdown'da mevcut.

birde izlerken gordugum simdilik::

overwatch vs bazen tepki vermiyor bakiyor oyle adamlar asd

gene line of sight bazi yerlerde tam calismiyor gibi, hemen her reviewda bahsetmis bundan.

birde heavy'i pek tutmadim sanki dusmanin baya dibinde olmak gerekli efektif kullanim icin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

RPS "oyun çhok zor , AP pool var içinden action seçmemiz gerekiyor yhaaaa ='(  " diye ağlamış, demek ki oyunun temel mekanikleri iyi. Fakat herkes buglardan, dandik ai dan ve cut contentten şikayetçi.

Şu manual aim olayı güzele benziyor, coverın arkasında göremediğin ama orda olduğunu tahmin ettiğin düşmana sıkıp vurabilmek falan çok güzel detaylar. İzlediğim vidyolardan birinde buggynin üstüne takılan mortarla bi binanın çatısındaki iri aliena vurduklarında binanın çatısı çöktü yaratık içeri düştü, haliyle daha yakın olan diğer askerlerin de line of sightına girdi ordan yardırmaya devam ettiler falan baya tatlış görünüyor aslında tactical boyut. Ama işte çoook kötü bi release, hani epic parasını aldılar release rushlamaya gerek yok falan neden acaba böyle dandini bi işe girişmişler?

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

36 dakika önce, axedice dedi ki:

RPS "oyun çhok zor , AP pool var içinden action seçmemiz gerekiyor yhaaaa ='(  " diye ağlamış, demek ki oyunun temel mekanikleri iyi.

Codex'deki nemrutların yorumlarına fazla güvenme; RPS'deki eleştiri oldukça olumlu. Bazı şeylerin anlaşılmasının daha zor olduğunu söylüyor, ama bir sonraki paragrafta da oyunun tam da bu detaylı yaklaşım nedeniyle bu türdeki diğer oyunlara göre öne çıktığını söylüyor.

1 saat önce, Norak dedi ki:

birde heavy'i pek tutmadim sanki dusmanin baya dibinde olmak gerekli efektif kullanim icin.

Bir defa ateş etmesi-en azından başlangıçtaki silahla- efektifliğini çok düşürüyor, kesin vuracağından emin olmayınca tabanca kullandırmak daha efektif.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Frostbite dedi ki:

Sam oyunu çalıştırabildinmi? 9.50 den beri açık maalesef tepki yok:(

yok beceremedim yattım, şimdi tekrar uğraşıcam bakalım. çözersem illa yazarım nasıl buraya.

oyun kolay diye yakınma gördüm ama kompleksite genel olarak övülmüş sjwliten oyun oynamayı unutmayan yayınlar tarafından. eylülde çıkacaktı, bu ertelenmiş hali. herhalde yılbaşı satışlarını kaçırmak istemediler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

epic'e ne kadar sövülse azdır ya cidden. qa lead yardım etmeye çalışıyor, dedi ki config'i kaldır klasörden, kaldırdım. oyun açılmıyor, verify et hatası veriyor. verify ediyorum, birşey dl etmiyor, tekrar verify hatası veriyor. yani oyuncuya her bakımdan bu kadar düşman bir client yok sektörde. tez zamanda batıp kapanır inşallah epic, ut de yapmıyorlar zaten bir kayıp olmaz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

58 dakika önce, Gallant dedi ki:

Komutan nedir izlenimlerin? Olmus mu?

Şu an için yapay zekanın zayıf olması gibi eksiklikleri var, fakat bunlar zamanla düzelebilecek şeyler. DLCler -önümüzdeki sene üç tane gelecek-ve patchler ile bu türün en iyi oyunları arasına girer. Ama bugün bu türde tek bir oyun satın alacak olsaydım, XCOM 2: War of the Chosen'ı tercih ederdim.

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

qa'ci adam da çözemedi, logunuz faydalı oldu dedi ama son geldiği nokta reinstall, o da çözmedi. ilk defa bir oyunla bu kadar sorun yaşadım sanırım çalıştırabilmek için.

hayır steam olsa diyeceğim beklerim yama filan gelene kadar ama epic olduğu için beklemenin de anlamı yok 6ay+ sonra çözeceklerse. şu xsolla refund veriyor mu ona bakayım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...