Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oturma odasi icin keyboard & mouse


Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,
10 sene aradan sonra Oculus Rift icin PC siparisi verdim az once, simdi keyboard / mouse isini halletmem gerekiyor. Bilgisayari koyucak yer yok evde, monitor de yok, direk home theater ve projektor ikilisine baglayacagim. Projektor ekraninin karsisinda da koltuk var iste, bilgisayari koltuktan kullanmayi planliyorum yani.

Lap keyboard & mouse gordum internette birkac tane, iste razer in var lapdog diye bisey var falan. Bunlarla onceden deneyimi olan oldu mu? Normal keyboard mouse alsam kahve masasi alcak gelicek kambur durmam gerekecek onu da istemiyorum. Gerci onun yerine portable sehpa gibi bisey alabilirim kucagima, keyboard mouse'u da uzerine koyabilirim. Her halukarda kablosuz olmasi ve ~4 metre uzaktaki bilgisayarla sorunsuz calismalari gerekiyor ama.

Var midir bir onerisi olan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hardcore oyun oynayacakmısınız o klavye mouse ile ?

Eğer yok ya öyle VR i çalıştırsın filmleri çalıştırsın arada belki indie game atarız diyorsanız

Klavye Logitech K340 - küçük yetiyor hertürlü herşeye
Mouse Logitech M535 - 10 ay şarjı gidiyor heryüzeyde tıkır tıkr

Heryüzeyde çalışıyor filan yada türevlerine bakabilirsin Renksiz lazerlilere bak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spesifik bi önerim yok ama klavyenin yüksek (kalın yapılı) olması dikkat etmek gerek. Kucakta olunca ince klavyeler hissiz kalıyor.

Bi de bence ne yap ne et bi yer bulmaya çalış masa için özellikle klavye mouse ile oyun oynamak istiyorsan. Ben 6 ay denedim böyle, tahtalar falan filan da yaptım gene de tam bir işkence oluyor oyun oynamak. Çözüm olarak tv ünitesini az ittirip bı kıyısına ufak bi masa kurmuştum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...