Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stranger Things (2016) - Netflix


GERGE

Öne çıkan mesajlar

son bölümün sonlarına doğru gayet beğendim. sonlarda biraz meh yaptılar. o da sanki sonraki sezon olacak diye zorla uyarlamışlar gibi hissettirdi biraz.

ama bazı gereksiz drama zorlamaları sıktı beni. onun dışında kötü değildi gene. he bir de will sonraki sezonda da aynı saç kesimi yapmak zorunda kalacak. 

aRwVl6K0_700w_0.jpg 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha yukarıdaki will fotosuna ne güldüm ya dfsfsd

 

Spoiler

abi şu main karakter öldürmeme olayı can sıkmaya başladı bu tarz dizilerde, bir game of thrones şoku yaşatın be bilader, yeni giren karakterleri çatır çatır öldürtüyorlar ama bir tane main cast giden yok anasını satim.

rusya olayları acayip bayıktı, senaryonun sıçtığı yerler kendini belli ediyor, "hadi şunada extra rol yazalım, bölümleri uzatalım"

çok daha iyi olabilirdi ama yoklukta gidiyor, en azından 3. sezondan daha iyi.

birde bizim hatrımıza çekmiyorlar sonuçta, allahın ortadoğulusu beğenmemiş aman tanrım ne bok yicez demediklerine göre, şimdi buraya yazmayı bırakıp  silktir olup gidebilirim.

 

GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

Yeni bitirdim, bazi sikintilar var ama burada deginildigi icin tekrar yazmayacagim.

Spoiler

Eleven'in akil hastanesindeki zamanlarina deginilince Hintli kankasi tekrar karsimiza cikacak diye korkudan mide kramplari gecirdim. Senaristlere o kabusu bize tekrar yasatmadiklari icin sonsuz tesekkur ediyorum. Seyircilerin tepkisini dinleyip hic olmamis gibi ustunu cizdiler sanirim? Oyleyse cok guzel, herkese ornek olmali.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...