Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stranger Things (2016) - Netflix


GERGE

Öne çıkan mesajlar

On 14.04.2020 at 19:49, DavidMills dedi ki:

Ya burdan yürüyeyim;

Malum karantina günlükleri 10-15 yaş aralığını "irite" etmeyecek, Stranger Things tadında korku tavsiyeleri. Uzak doğu korku sineması vs de olur ama teenage e uygun, kan revan, ve devamlı korkutacam diye zıplatan adı korku kendi aptal filmlerden olmayan bir liste yapabilecek var mı? Mesele "İt-O" fazla korku gelebilir? Tepenin gözler vs fazla vahşet kalabilir gibi. Bilemedim aklıma en iyi Stranger Thins geldi ve seyrediyoruz zaten. Film+TV Dizisi farketmez.

Young Sherlock Holmes
The Good Son
Gremlins
Beetlejuice
Goonies
Stand By Me
Holes
Nightmare Before Christmas
Little Shop of Horrors

tam korku sayılmaz hiçbiri ama o yaş aralığına önerilebilecek en ekstrem olup psikoloji bozmayacak filmler bunlar sanırım.
 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
On 28.09.2021 at 01:56, Sam dedi ki:

yok ya gremlins'i ben herhalde 7-8 iken izlemiştim. efektler filan da eski değildi o zaman için. korku komedi tarzı şeyleri kaldırabiliyor çocuklar mizahla içiçe olunca.

Direkt korku da kaldırırlar aslında. İlkokuldayken Evil Dead ve Alien dahil bir sürü korku filmi seyretniştim. Bayağı bir ürkerek, ellerimi gözlerimin önünde tutarak seyrederdim ama öyle kabus falan da görmezdim.

Zamane çocuklarını çok yumuşak yetiştiriyorlar ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahah ben aynı şekilde izlediğimi hatırlıyorum predator’ü sinemada, ilk sinemada gittiğim filmdi. sanırım 5-6 yaşında filandım. o görünmezlik efekti aklımda kalmış filmin adını bilmesem de. ghostbusters da çocukken en çok bayıldığım filmlerdendi gene. çocuktan çocuğa ve filmin korkunçluğuna göre değişebiliyor gerçi, çaki’den yıllarca korkmuştum sadece fragmanı filan gördüğüm halde.

stranger things filan tam işte başroldeki çocukların ilk sezondaki yaşında izlemelik yani.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 saat önce, tiLi dedi ki:

Goosebumps vardı TVde ben ilkokuldayken. Annem falan televizyonu aradı da heralde şikayetlerden kaldırdılar diye düşünüyorum

iğrenç bir programdı şu. allah kahretmesin arkasından gelecek çizgifilmi beklerken izliyordum illa. bir de fare yiyip yüzlerini soyan uzaylılar vardı. tek hatırladığım bu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...