Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • 2 ay sonra ...

A petition calling for the cancellation of the Netflix documentary Queen Cleopatra has garnered over 62,000 signatures in just two days.

The Netflix documentary, produced and narrated by Jada Pinket Smith, has been widely lambasted for its depiction of Cleopatra VII Philopator as black, whereas the historical figure was a Macedonian Greek member of the Ptolemaic Dynasty, which ruled Egypt between 305 BC and 30 BC

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

amaç black history'i yüceltmek değil ki, kaşıntılı sağcı insanları dikenüstü tutup, eğitimsiz zencileri de pohpohlayıp gelir adaletsizliğin sürekli arttığı dünyada bir olup ruling classa kafa tutup sınıf çatışması yapmaları yerine yapay kimliklerde boğulup klan çatışması seviyesinde oyalanmalarını sağlamak. büyükresim.bmp

goldbären tarafından düzenlendi
  • Like 3
  • Tesekkurler 2
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

The Nigth Agent

Özet:

Şaibeli bir soyada sahip bir FBI ajanı bir terör saldırısını engelledikten sonra soyadından dolayı hakkında çıkan iddialar nedeniyle angarya bir işin başına konulur. Batık bir siber güvenlik şirketinin kurucusunun başına gelenler sonrası ajana ulaşması ile ikili kendilerini derin devlet ve birden fazla istihbarat örgütü ve diğer aktörlerin de içinde bulunduğu bir komplonun içinde bulurlar.

 

Şahsi hisler:

Netflix'in Reacher'a cevabı tadında 10 bölümlük bir dizi. 8+2 iki oturuşta izledim, aktı gerçekten. Oyunculuk genelde vasat, öyle çok acaip bir oyunculuk yok. Bazı sahneler ve  çekimlerde de bir ucuzluk hissi var ama yine de izletiyor kendisini. İzlerken Tom Clancy Clear and Present Danger havası aldım, bu da zaten bir kitaptan uyarlamaymış. 2 hafta mı ne Netflix'te (herhalde Amerika'da) en fazla izlenenlerde 1. olmuş. Kaliteli çerez gözüyle bakabilirsiniz. Boş bölüm yok, hikaye ve kurgu da fena değil ama izlerken yapılan tahminleri de terse düşürmüyor. Siyasi çekişme ve komplolar, çok az casusluk, takip/kovalamaca, silahlı çatışma falan işte. Bayram tatilinde güzel binge watch oldu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf aşırı yüksek sesli dandik bet reklamlarıyla uğraşmamak ve düzgün kalitede izlemek için her içerik sağlayıcının üyeliği var hatta curiosity stream gibi alıp da hiç izlemediğim yerlerden bile üyelik almışım arada yıllık üyeliğiniz yenilenecektir diye mail falan geliyo aa üye olmuşum diyip iptal ediyorum. Bu kadar sağlayıcı ve bu kadar içerik içerisinde çok zor takip etmek

  • Nasi yani? 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi, 23.04.2023 22:43 tarihinde dedi ki:

stremio

ilk defa indiren biri topluluk eklentilerini bulması için internette biraz gezmesi lazım. Bazı eklentiler artık direkt olarak uygulama içinden kurulmuyor. Dizileri takibe alabiliyorsun yeni bölüm geldiği anda anasayfaya düşüyor. Yarım bıraktığınız filmleri kaldığı yerden izlemeye devam edebiliyorsunuz. Dizi/film listesi e-posta üzerine senkronize edilebiliyor. PC'den izlemeye başladığım filmi telefondan izlemeye devam edebiliyorum. Eklentiler de telefon ve pc arasında senkronize.

4k riplerden 720p/480p'ye her şey var ki bunların hangilerini göreceğini de eklenti kurarken seçebiliyorsun. Arada birden fazla dil seçeneği olan diziler de denk geliyor dil/gömülü altyazı seçebiliyorsun. Gömülü altyazı yoksa entegre şekilde çalışan altyazı modülü de var. 10-15 altyazı sunuyor. Altyazı birinde tutmadıysa sırayla bakmak gerekebiliyor. Zaman kayması olursa altyazı öne ya da sonraya alınarak ince ayar yapılabiliyor. İngilizce altyazı problemi yaşamazsınız Türkçe biraz sıkıntılı olabilir.

Yeni çıkan filmler hdfilmdizipalcehennemiizle765 gibi sitelere düşmeden önce TScam olarak bulunabiliyor. İzlenecek kalitede değil ama seçenektir yine de. Sadece bu tarz sinema çekimlerinde gömülü halde reklam görürsünüz.

Eski filmlerde seed sorunu olabiliyor malum public trackerlar. Bazı dizilerde isim benzerliğinden dolayı bölümler karışabiliyor. Elinizde magnet link varsa arama yerine yapıştırıp izleyeceğiniz bölümü seçebiliyorsunuz. Başarılı bir uygulama.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"While shooting, I became the target of a huge online hate campaign. Egyptians accused me of ‘blackwashing’ and ‘stealing’ their history. Some threatened to ruin my career — which I wanted to tell them was laughable. I was ruining it very well for myself, thank you very much! No amount of reasoning or reminders that Arab invasions had not yet happened in Cleopatra’s age seemed to stem the tide of ridiculous comments. Amir in his bedroom in Cairo wrote to me to earnestly appeal that ‘Cleopatra was Greek!’ Oh, Lawd! Why would that be a good thing to you, Amir? You’re Egyptian," Gharavi wrote." 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yönetmen harbi gerizekalıymış sdf. Redditte okumuştum sanırım geçen, Amerikada siyahiler arasında böyle bir topluluk varmış. Hotep mi neydi adları. Afrika'nın tamamının zenci olduğuna dair inançları. Sırf sub saharan africa değilde akdeniz sahilleride işte. Mısırlılar, yahudiler hepsi zenciydi aslında, şimdikiler yalandan diye yürümeye çalışıyorlar. Son zamanlar da popülerleşmişler sanırım. Netflix'de onlardan para koparma derdinde heralde. Ama seçtikleri figür en afrikalı olmadığı belli olan kişi olması komik sdf Nefertiti filan deselerdi bari. Direk yunan Cleopatra'dan girmeleri, ne kadar boş olduklarını gösteriyor zaten.

progamer tarafından düzenlendi
  • Tesekkurler 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nübyeli hanedan var ama onlar meşhur olmadığı için onlara birşey çekmezler. spider-man gibi, cleopatra gibi meşhuru alıp üstüne konmak lazım çünkü.

Alıntı

“Queen Cleopatra” is narrated by Jada Pinkett Smith, who recently told Netflix’s Tudum that the project was to “represent Black women.”

“We don’t often get to see or hear stories about Black queens, and that was really important for me, as well as for my daughter, and just for my community to be able to know those stories because there are tons of them!” Pinkett Smith said. “The sad part is that we don’t have ready access to these historical women who were so powerful and were the backbones of African nations.”

kocasına adam dövdüren ezik "kızımı da ezik yetiştirdim, onun da ego boosta ihtiyacı var" demiş işte açık net belli maksat. ezik nazilerin alakasız herkesi sahiplenmesi gibi.

  • Like 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...