Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

Alice on Borderland 2. sezon şu ana dek Netflix'de izlediğim en iyi şeylerden birisi olabilir. Bir devam sezonu her açıdan nasıl ilk sezonun üstüne koyarak gider sorusunun cevabı olmuş adeta. Özellikle özel efektlerinin film kalitesinde olduğunu özellikle vurgulamak istiyorum. İlk sezonda serinin tam yarısında kumsal muhabbet girip zaman olarak çok kısa süre aralığını kalan kısma ayırma hatasına düşmüşlerdi, olaylara etki eden karakter sayısı azdı ve özel efektler de ekibin "batı filmleri ayarında özel efekt yapma" hedefine pek ulaşmamıştı. Burada ise hem yeni karakterler ilginç hem de 8. bölümlük bir seri olmasına karşı Chishiya, Ann ve Kuina gibi karakterlere story arc koyacak denli işleniş koyabilmişler (özellikle "güçlü kadın karakter nasıl yaratılır?" konusuna epey kafa yordukları anlaşılıyor), ayrıca oyunlar ilk seriden çok daha ilginç. 

Akuma_Blade tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ustteki Kaleidoscope cikti,  son bolum haric random sirayla izlenebiliyor, yada:

kronolojik:

“Violet,” “Green,” “Yellow,” “Orange,” “Blue,” “Red,” “Pink,” “White”

Ideal:

 “Yellow,” “Violet,” “Orange,” “Green,” “Blue,” “Red,” “Pink,” “White”

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sondan 1 önceki bölümdeyim daha bitirmedim, dizide sıkan şey high tech olayların bazılarının swordfish seviyesinde ilerlemesi. Güvenlik sistemi yapan firmaya rüşvet verip backdoor bırakma güzel, dandini trackerla tüm su sisteminin vaultların 3D görüntülerinin çıkartılması kötü. Ama dizi genel olarak güzel baya keyifli, tam pizza kefir dizisi. Fularlıların beğenmemesi de ekstra puan ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kanadalidirlar abi belki, atesli silah falan yasaktir yada almasi zordur falan kimbilir ^_^

ya da belki son altin tas ve madenlerini us yapmaya harcadilar silah upgrade edecek kaynak kalmadi ve bastan baslamaya da useniyorlar? ^_\

Norak tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...