Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye


GERGE

Öne çıkan mesajlar

1 saat önce, miyaw33 dedi ki:

Blown away diye cam üfleme sanatı konulu yarışma programı koymuşlar. Üç sezon var, üçünü de gay, lezbiyen kişiler kazandı. İşin komiği ilk sezondan sonra kazananları jüri için geri aldılar yarışmaya. Bu kadar kör göze sokmalari kötü ya

Bunları izlemeden "Netflix LGBT propagandası yapmıyor, o sizin cahilliğiniz/ırkçılığınız/seksistliğiniz" diyecek Cihangir solcuları gelecek, biz yine cahil, ırkçı, seksist olduğumuzla kalacağız.

Benzer bir ajanda programı için: Colin in Black & White
 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lgbtqytazifuysygnz[pio,.zmnxi+-*/ ile sorunum yok. bana ne sonucta degil mi?

ancak ne zaman adamlarin varliklari izledigimiz seylerin kalitesini dusurmeye basladi, yavas yavas hakikaten rahatsizlik duymaya basladim.

her yapimda gay koymak icin kaliteyi dusurmek zorunda degilsiniz. duzgun senaryo icinde de gay karakter konulabilir rahatlikla. yapimin icinde de gay yoksa, sonradan sokmaya calismayin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Star trek'in yeni dizisine başladım. Her milletten zibilyon tane insan koymuşlar, ki zaten Star Trek bu konularda her zaman zamanından ileri olmuştur, hiç siritmiyor dizide bu karakterler. Discovery'deki o kör göze parmak hal asla yok. Bu yüzden de rahatsız etmiyor insanı. Netflix kanser gibi değdiği yeri bozuyor. 

ahmedinejad tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

seni rahatsiz etmemistir ama milyonlari etmistir. asil derdi kategorik olarak bunlara karsi olmak olan bir cogunluk var. konusulmadiysa sira gelmemesindendir. vaktinde star trek'de beyaz zenciyi optugunde nefret kusulmamis gibi duruyorsa sebebi goze batirilmadan yapilmasindan ziyade internet oncesinde yapilmis olmasi. insanoglu o zamandan bu zamana epey degisti ama o kadar da degismedi. netflix'in politika ittirmek icin kritik ogeleri ikinci plana atan urunlerin pazarlamacisi olmasi kimseyi irkciliktan, homofobiden, seksistlikten azade etmiyor. haklidir haksizdir bilmem ama ortam neil gaiman'in dizisi gelmeden yapim tercihlerini videoyla savunma ihtiyaci hissettigi bir ortam. tutucunun turlusu kategorik olarak karsi oldugu haklara, kimliklere, vaziyetlere kopururken netflix elestirisine sarip gizliyor. netflix'in yapimdan odun veren bu huylarindan ne kadar bayiyorsam onlardan da en az o kadar tiksiniyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bond filmindeki açık ara en iyi kısım onundu, ona özel spin-off yapsınlar. daha iyi olur son bond filmlerinden.

knives out’ta da gayet iyiydi. kadın oyuncu için olabilecek en verimli yaşta zaten 30’larda patlamadıysa bir daha fırsat vermiyor holivut.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

MV5BOTVkNjZhOGUtODBmYi00MDY5LTgxMTgtMDhj

1. sezonu yeni izledim, haftaya 2. sezonu cikiyormus. Fena degil, en az 1 bolum daha kisa olup, senaryodaki Barbarlar barisci ama Roma tukaka geyikleri az olsaydi daha iyi oldu. Barbarlarin Almanca, Romaliliarin Latince konusmasi gibi pozitif puan toplayan kreatif yonleri var. Romalilarin barbar eleman konusurken "ne diyor bu tipini ziktigim" yuz ifadesi, ahahaha.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...