Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye


GERGE

Öne çıkan mesajlar

homeland son sezonlarda daha iyileşti, ilk üç sezon çöp kalıyor. üçüncüde bırakmak istemiştim, hele o beyinsiz kız faciaydı. ama son ikisi iyiydi özellikle. israile de dokunduruyor hatta.

bu yıl final sezonu yayınlanacak.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence acilen burdaki sinemaseverlerin netflix gazını biraz kısıp mubi'ye geçmesi lazım.

sistem size her gün rastgele bir dünya klasiği filmi veriyo ve tüm üyeler aynı filmi izliyorlar.

interneti bırak hard cpy storelarda bile nadiren bulacağınız filmler denk geliyor bazen ki yeme de yanında yat.

bildiğim kadarıyla sahibi bi türk ama hiç necidir bakmadım.

günümüzde insanlara kontrol imkanı verdikçe seçilikleri onları küçücük bir şablona hapsediyor ve sinemanın aslında ne olduğunu kaçırıp seyirlik bişeyler izleme derdinde oluyoruz. burda seve seve olmadığı için her daldan bir şeyler kapıp lezzetli bir çipetpet oluyorsun.

reklam gibi oldu ama tavsiyem olsun.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

RTÜK açıklama yaptı Netflix'ten de başvuru alındı diye. Bu yalanı ilk yayan Jared Wall denen gereksiz bir Twitter fenomeni zaten. İnsanlar boş yere galeyana geliyor ama RTÜK'ün yapacağı tek şey bunlardan vergi almak ve yaş gruplarını denetlemek. Sansür uygulanacağını falan da sanmıyorum ben. Hangi sinema filminde sansür oldu şimdiye kadar? Onları da RTÜK denetliyor. 

 

Khiran tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyordum bunu ama ben yine de bütün bu olayın sadece vergiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. En göz önünde olan Netflix, BluTV falan var ama 600'ün üzerinde kuruluş lisans almış. Hiç reklamı dönmeyen Amazon Prime bile senelerden beri hala Türkçe içerik sunuyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Netflix ve benzeri platformlar için asıl amaçlanan vergilendirme olabilir -haber ve yorum kanalları ise ayrı bir konu- ama bu sansür yapmayacakları anlamına gelmez. 

Elbette internetteki her yayını takip etmeye RTÜK’ün gücü yetmeyeceği için bu iş şikayet üzerinden yürüyecektir. Önlerine böyle bir şey geldiğinde ne yapacaklarını bilmek şu an için mümkün değil, çünkü eski ve yeni RTÜK üyeleri arasında bu platformlar için sansüre gerek olduğunu da olmadığını da söyleyenler oldu. 

Tabii bir diğer ihtimal de Netflix’in otosansür uygulaması. Ama Netflix’in böyle bir şey yapması müşteri kaybına sebep olacağından, bunu yapacaklarını zannetmiyorum.

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...