Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma


valequenta

Öne çıkan mesajlar

Czentovic said:

Ulan son bi kac yildir carole kadar iyi stoper oynuyan gormedim nerdeyse fhsgdjg


bizim ülkede bayağı cahil adam olduğundan adamları sürekli ilk tanıdıkları bölgeye has ve başka yerde oynayamaz görme olayı var.

Carole mesela stoperden yoklukta devşirilmiş ve sol stoper rolünü gayet iyi oynamış bir adam, tamam 4 senedir falan bek oynuyor ama öncesinde sol stoper oynamışlığı, sol bek oynamışlığından fazlaymış.

Tosic mesela Gençlerbirliği'ne gelene kadar çok zorunda kalınmadıkça bek oynamadı. Werder AL finaline çıkarken Tosic mesela takımın as sol stoperiydi. Ama ülkedenin spor medyasındaki hemen hemen en ben duayenim diyen bile Tosic sol stoper değil, transfer şart bek oyuncusundan bu kadar oluyor falan diyor.

Adam ilk defa 28 yaşında yanılmıyorsam düzenli bek olarak oynamaya başladı. 28 yaşında, kariyerinin ortalama 10. yılında falan...

Carole'u mesela sol bekte değerlendirmek yerine daha mobilize bir şekilde stoper değerlendirmek daha mantıklı olur. Bunu zaten geçen yılda tartışmıştık yanılmıyorsam. Madem stoper sıkıntın var mesela Carole'u Ersan gibi kullanıp, Ahmet Çalık'ı ya da sular soğursa Chedjou'u Rhodolfo gibi kullanıp geçen seneki kaliteli BJK tandemini mesela kopyalayabilirsin atıyorum.

Bu arada Ersan da TR'ye ilk geldiğinde Elazığspor da falan full sol bek oynatıldı. İyi ki o da sol bek aslen diye kalmadı kimsede sdfsdafasd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Son yabancı sınırlamasından sonra Çin'liler sağlam oyunculara asılırlar Selçuk'a sıra gelmez. Bilmiyorum liglerini gerçi, her takım para babası değil ise belki kümeye oynayan fakir bir takımı alır


Çin'e TR'den adam gönderme devri Van Persie vs. ayarındakiler hariç bitti artık ya, ikinci lige falan ancak gönderilir onlarda zor yani.

1. ligde en kötü 30-40 milyon euro civarında destek aldılar kulüpler devletten. Bir de dışarıya para kaçırmaya kasan firmalardan sponsorluklar vs. derken bir şekilde sonuncu bile adam alabiliyor ama ikinci ligde transfer nasıl olyuor bilmiyorum hiç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

izlemiyorum da kadro her şeyi anlatıyor. josue yasin sabri ahmet çalık

poldi bruma olmasa anadolu takımı bile değil. hepsinde daha kaliteli adamlar var sdfs.

takımın ismi oynuyor. bu takımın potada olması türk futbolunun ayıbı. ki derbi merbi kazanamaz ztn gs bu sene.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...