Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma


valequenta

Öne çıkan mesajlar

Sneijder 10 numarada etkili bugun. Baska yerde oynayamaz zaten artik. Ama cift forvet arti Sneijder de olmuyor bu sefer kimi cikaracaksin oyundan.
En fazla tek forvet Sneijder olur ama kanatlarin kesinlikle Bruma Yasin kalmasi lazim. Zaten sikinti 10 numara bile oynatsan Poldi yi Sinan i filan kanat oynatmakti. Ya da daha farkli formasyona gececeksin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim için sampiyon olmak, başarılı olmak o kadar olağan ki...
Görgüsüz köylüler gibi forumu kirletmeye gerek yok.
Zaten sürekli şampiyonuz. Sürekli başarılıyız.
Buralara yazıcak bişey yok bizim için.
Avrupada kupa falan olursa anca ozman sizin yaptığınız görgüsüzlükleri yaparız forumda diye düşünüyorum.
Kendi evimizde rezil olup son dakikada dualarla beraberliği kurtardık diye sayfalarca görgüsüzlük yapmak bizim gibi mazisi olan klüp taraftarlarına yakışmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

su mac bjka-bursa olsa 5-0 biterdi.

neden?

cunku bursanin ofsayt golu verilmezdi, kubilayin penalti verilirdi, uzerine bir penalti daha verilir ve de buyuk ihtimal bursa 10 kisi kalirdi.

her hafta ayni hikaye. tiyatro sezonu bu sezon. sampiyon olursak 21 sampiyonlugumuzun en zor ve degerli sampiyonlugu olur. bjkali federasyon baskani ve mhk her hafta cok acik, net, butun kamuoyunun kabul ettigi bir sekilde kayirmalara tanik oluyoruz. civi civiyi soker mahmut uslu devreye girmeli acilen haftalardir soyluyorum. hakemlerle kaybettigimiz en az 8-10 puan var, diger tarafta rakiplerin toplam 25-30 puan sirf hakemler sayesinde kazandigi puanlar var. tabi 25-30un hakem olmasa da kazanabilecegi puanlari sayarsak heralde extradan 17-21 puan silmek gerekir.

playoff sezonu olacaktiysa bu sezon olmaliydi bu utanc ve acizlik tablosunu bi nebze azaltmak icin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Su golu yedigimize cok sevindim.

Josue, Cavanda ve Ceju nun bu takımda yeri yok. Elazıgspora karsı bile bu kadar cok hata yapmayı beceren oyuncuların takımda hic bir yeri yok.

JOR un TD likte hele hic yeri yok her hafta tekrar tekrar izliyoruz. Cavanda ve josue 100 tane hata yaptı, selcuk cıktı podolski girdi, eren cıktı de jong girdi, sinan cıktı bruma girdi. Sen galatasarayda degil TD top toplayıcı olamazsın JOR.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o dönem aklı olan herkes borçları çevirdi ya zaten, bjk yükün çok büyük kısmını çevirmişti hatta bayağı eleşti almıştı yüksek faizli tl'ye çevirince.

O senelerde bi kongrede bu borç nasıl arttı lan diye ağlayınca yine muhalifler gelecek senelerde görürsünüz demişlerdi Fikolar adsdfaas
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...