Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1


Liebe

Öne çıkan mesajlar

pattisliborek said:

Aziz:

"Her yerde TL'ye dönüşten bahsediliyor. Gelin bunu futbola da taşıyalım 5 yıl kimse yabancı oyuncu getirmesin altyapıları geliştirelim."

MEALİ = PARA BİTTİ :dd


şu efsaneydi ya tüm yabancı kurallarını kafasına göre koydu adam resmen bugüne kadar şimdi para suyunu çekince ve uefa kılıcı sallanınca yabancı transfer yasağı koyduracak ahah

ekici'ye de çok bozulmuş belli 2m önerdik ama sezon sonu konuşacağız diyor. bjk bir de sezon sonu lens'e salça olursa ligi kapattırır artık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Atıf'ın allah belasını versin rezil oynadı, sanki bilerek bombaladı takımı. Kim istiyorsa alsın tepe tepe kullansın.

2 golü de Neustader eziği yüzünden yedik, adı batsın.

Fernandao halısaha hareketleriyle gol atmaya çalışıyor, elde adam olsa bu salağı da gönderirlerdi fakat yokluktan oynuyor.

Bugün 11deki Ozan-Atıf-Fernandao yerine aslar olsaydı çok rahat maç oynayacaktık fakat bu yeteneksizler yüzünden tökezledik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrion said:

DarKRideR said:


BJK, Olcay'ı TS'ye gönderirken ek madde koydurtmuş sözleşmesine. Eğer Ekici, BJK'den başka bir takıma imza atarsa 1 sene içinde 2 milyon euro ödeyeceklermiş bize lelele



Şunu yazarken, gerçekten olabilecegine inanarak mi yazdın merak ettim. Hukuken boyle bi sozlesme olma ihtimali yok. Her takımın taraftarı biraz megaloman olur, ama buna inanabilmek gerçekten lsd kafası resmen.


Yeni geldim eve de;

http://www.milliyet.com.tr/olcay-sahan-transferinde-mehmet-besiktas-trabzonspor-2378998-skorerhaber/

Detaylar bu işte, megalomanlıkla alakası yok ortada olan anlaşma bu. İşinize gelmeyince LSD kafası falan inanmamak doğal tabii ki de biraz araştırın be birader.

Ekici eğer başka yere imza atarsa belirlenen süre içinde TS ekstra para ödeyecek. Bunu sözleşmeye koymak doğal bir şey ki? Takas anlaşması gibi yaparsın en kötü yedirirsin.

Takas anlaşmasında eğer anlaşma yapıldıysa bir cayma fiyatı eklenir. Eğer oyuncu iş bittikten sonra gitmek istemezse ve kulüp transferden de vazgeçmek istemezse o para ödenir ve iş resmiyete dökülür. Burada bu şekilde bir anlaşma tertip edilmiş olabilir. Belki TS, bonservisi BJK'ye devretti ama Ekici gitmediği için para verilecek vs. bilinmiyor. Nasıl, ne imzalandı şuan bir şey bilinmiyor ama Ekici için bağlayıcı bir şey olduğu belli ki TS direniyor.

Hani direnen TS de bundan 1 hafta önce Fener ile masada Aatif takası için görüşen ve az daha anlaşmak üzere olan TS. FB'ye kötülük olsun diye göndermemezlik yapmıyor.

Ha şahsen FB'ye göndermesi zaten kötülük olur bu adamı ayrı konuda dsfsdaf İnşallah patlar da bize gelmez. Yazıldıysa bozulsun ya... Şu kadar konuşmaya değecek bir adam bile değil Ekici.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...