Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1


Liebe

Öne çıkan mesajlar

sleepingdeath said:

ts kötü takım ya hani ersuna rağmen bu kadar kötü kadro nasıl kurdular anlamak zor, para harcamaladılar herhalde başka mantıklı açıklaması yok gerçi ts ve mantık aynı cümlede kullanmak :(


ersun şuan ts'nin bu kadar leş durumda olmasının temel sebeplerinden biri yalnız.

fb taraftarı rakipsiz sezonda bayağı ilahlaştırdı ama çapı bu yani adamın. birkaç iyi sezonu kariyer genelindeki başarısızlıklarına hiçbir şekilde ağır basmıyor normalde.

fb'deki şampiyonluk ve modern yapıya adaptasyonu işte bundan sonra akar gider dedirtmişti ama yalan yok. Ama işte devamı gelmediği gibi egosunun altında kaldı. O zaman herkesin övdüğü adam çomar td'ye dönüştü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben halen iyi diyorum ki ts transferlerine sdfsda

transferlerin iyi olmasına karşılık ersun'un onları kullanamıyor oluşunu rahatlıkla eleştiririm ama işte.

misal castillo transfer olduğu dönemlerde mls'in en formda ve en iyi oyuncusu olarak kabul ediliyordu. Ts onu çekip gayet uygun fiyata aldı. uyum sorunu, zeminlerin boktanlığı vs. bi yana adam bu performansa ulaşırken sağ kanat performansı ile bunu yaptı, orjini sol bu arada ama performans patlamasını sağda yaptı.

Ersun ne yapıyor? Bu adamı uç forvette bile oynattı ama sağda bir kez denemedi bile, hep solda defansif olarak oynatıyor.

Bero ya da çok kalite bir orta saha oyuncusu ama onu açık olarak kullanıyor defansif katkı versin diye. Karşısına Yusuf'u koyuyor. Kendi tutmayan formasyonuna uygun defansif kanat oyuncusu olmadığı için Bero'yu bir nevi Fener'deki Kuyt gibi kullanmaya çalışıyor.

Ha eleman çok iyi olduğu için idare ediyor ama tam performansa halen ulaşamadı.

Formasyon değiştirmiyor, tutmayınca farklı bir şey denemiyor. TS yeniden yapılanmada, bu oyuncular ile hem yapılanıp hem yarışamayız diyor. Haklı kısmen ama yapılanmayı istiyorsan önce kendi kafa yapını da değiştireceksin eğer olmuyorsa.

Onu kavramaktan yoksun Ersun bu sene, TS fazla bile dayandı. Yaptığı yatırımı şuan hiç ediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şey olayı da var gerçi, TS scout ekibini Nevzat Aydın kurdu ama alınan oyuncularda Ersun'un ne kadar katkısı var bilmiyorum. Bizim firmadan sadece veri alış verişi yaptıklarını ve dışarıda kapalı bi araştırma ekiplerini olduğunu da biliyorum/biliyoruz.

Şimdi burada zaten bir kötü etken daha var. Bu adamları Ersun alıp, inadına hatalı oynatıyorsa ya da olmadığını göre göre zorluyorsa zaten bu Ersun'un hatası.

Scout ekibi adamları bulup, Nevzat Aydın bitirmişse ve bunları Ersun istemediği halde yapmışsa da yönetimin suçu var. Ha bu kadroyu onayladığı ve işe devam ettiği için tabii suçun yine en az %50'si Ersun'un oradan kaçar yok.

Çok doğru transfer sistemine çok leş bi uygulama var şuan. Ciddi anlamda saçma sapan bi durum var TS de.

Castillo ve Bero'yu biz alak bari, bize seviye atlatırlar sadfasd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Trabzonspor rezil bir durumda oyun olarak. Sadece ikili mücadele kazanmaya ve top yapmaya odaklı bir takım var; ne hücum planı ne ilerde bir aksiyon. Gerçi Fener ve Galatasaray da böyle ama Bruma,Sneijder,Lens,Sow falan olunca bir şekilde skor yapılıp büyük takım farkı konuluyor.

Ersun tek planı olan adam işte; oyuncu kalitesi de son yılların en kötüsü olunca Akhisar'dan sonra ligin en boktan hücum takımı oluyorsun. Dipteki Adana,Antep bile ileride aksiyona giriyor. Bir de Trabzon son 10 maçta gol atamamış lan Fenerbahçe'ye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...