Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1


Liebe

Öne çıkan mesajlar

maç günü yorumlarına baktım. 1 kişi bile hakemin ne kadar kötü yönetim gösterdiğini yazmamış.ilginç.
adam son yıllarda izlediğim en kötü niyetli hakemlerden birisiydi.sadece volkan şen ve stoch'a düzenli olarak faul yapan kayserisporlu futbolcuları atsa en az 3 kayserisporlu kırmızı kart görmeliydi. kırmızı kartı bence çok ağırdı.çünkü pozisyonun faul olma durumu bile tartışılır. bu erman toroğlu gibi gaza gelip çıkmış sahaya. fener mener sallamam demiş diye düşünüyorum.stocha yan hakemin gözünün önünde bariz faul yapılıyor.devam ettiriyor hakem oyunu fakat isyan eden stocha şakk diye yapıştırıyor sarı kartı.adam tekme yemekten bıkmış ama hakem haksızlıktan vazgeçmedi.
heee...fenerbahçe savunması iğrençti.
volkan berbattı. bunlar ayrı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe taraftarı genel anlamda oyunculara bağlılık olarak BJK ve GS'nin arkasındadır. Son yıllarda Alex'ten sonra taraftarın resmen taptığı yegane adam Sow. Aziz'in tribünle barışma transferi bu. Bir de 4-3-3 diye tutturdu Dick. Lens-RvP-Sow olur canavar gibi. Ama yine de nakit ve vakiti buna harcamayıp Sow yerine kadro içinden bir adam üretip orta sahaya 10 numara alabilirlerdi. Kadro yapılanması yine dandik oldu.

16'ya satıp ertesi sene kiralamak da güzel işler ya. Neyse bunu kimse kurcalamaz zaten bizim medyada
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben küsüm, istemiyorum da, tayyipten bir farkının olmadığını da düşünüyorum. o 1 milyonun içindeyim herhalde. Hala 10 numara yok, RvP, Sow'u besleyecek adam Roma'da 2 senede 20 kere toplam forma giymiş Salih'le Türkiye'nin en b.ktan orta sahası Ozan Tufan. Tamam olur. Kayseri'den yediğimiz son golde van der Wiel'i kenara çekip tokatlayacak adam yok ortada, hala forvet transferi. Neyse bu seneden de bi hayır gelmeyecek de işte zorla ite kaka 3. 2. oluruz, uefada da gruplardan çıkarız, yeter bu Aziz aşığı taraftara, işte başarı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu taraftar azizi istemese gider tezide bitsin ya, taraftar napacak azize? adam zaten tribüne sokmuyor ki? TR hangi klup taraftarı başkanını kendi insiyatifi ile göndermiş? Kongre üyeleri sorumlu dersen ona eyvallah. "Boşuna kıçınızı yırtmayın ben istediğim zaman giderim" veya "ben kızdırmayın, yine seçime giderim ve kazanırım, 10 yıl daha gitmem" diyen birine taraftar ne yapsın? sanki ülkece sosyal tepkisini mükemmel gösteren bi milletiz de ilkeli ve istenmediğini anladığında giden japon yöeneticerimiz var. Mazoşist mi bu taraftar, hem para verip bide keder çeksin, napalım gitmiyor adam, takımımızı hiç mi izlemeyelim, hiç mi desteklemeyelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla bjk tikir tikir aldi elemanlari..gs bile bir yere kadar duzeltti kadroyu..bizde hala sow emenike salih..

bir emenike az kondusyon kazanmis omuz omuza da gidebiliyor digerleri yalan..

bu sene fb yi kilitlemek cok basit..zaten kanat yok..dik salihin basina meloid hircin dm onde pres yap bol bol sut cek..bu sene fenerin attigi yedigi gol toplami 200 leri gorur herhalde..2 macta 10 gol oldu yahu..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa'da Fener'in imkanlarında alınabilecek çok iyi 10 numaralar pek yok. Ya BJK gibi Talisca gibi bir adamı kiralayıp deneyeceklerdi ya da eski aşkları Belhanda'yı alacaklardı. Aziz de bıktı 10 numara aramaktan, Dick 4-3-3 istiyorsa 3'lü orta sahada deep-lying bir oyun kurucu bulacak ya da kadrodan yaratacak. Salih falan olur bu da sanırım ya da Aykut Kocaman gibi Stoch'u 10 numarada kullanacak değişimli
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne arayacak aradiklari birsey de yok..para da yok..ya gidip afrikadan toparlayacaklar ki artik o da yok buyuk takimlarin -manu vs afrikada futbol okullari var altyapi vs hersey oralardan geciyor ole sahipsiz ucuz gel dediginde gelecek kaliteli yetismis eleman yok..hepsi emenike tier sprinter ama teknik sifir yada az kasli cusseli ama yine teknik sifir ..hele ki 10 numara olacak oyunu idare edecek gerekirse kendisi gidip maci cevirecek..afrikadan cikmaz..

ha almanya olur hollanda olur onlarin da sana gelecek oyuncusu hollanda asilli cezayirli oluyor iste..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...