Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1


Liebe

Öne çıkan mesajlar

said:
Fenerbahçe'nin Asbaşkanı Mahmut Uslu, “3 Temmuz sürecinde bu paralel yapı Fenerbahçe’ye neler yaptı... Trabzon’da otobüsümüz kurşunlandı. Bunun altında FETÖ çıkma ihtimali çok yüksek. Devlet araştırsın, altından neler çıkacağını herkes görsün.” dedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ülkede futbol oynayan bir Beşiktaş var zaten.

takımın birisi sezonu 6. bitirmiş, avrupa cezası almış, başında bir başkan var evlere şenlik, imzasız boş kağıt falan yolluyorlar zamanı geçtikten sonra. geçen sezonu 4 hoca ile geçirmiş, takımın başına hoca diye şınayder'in kuklasını getirmişler. sonra o şınayderin kıçına teneke bağlayıp yollamaya çalışmışlar.

bir diğer takım kamyonla para harcayıp sezonu 2. bitirmiş, kupa finalini kaybetmiş, beklentilerin altında bir futbol oynamış, buna neden olan kimsenin sevmediği bir hocayı takımın başında tutan kimsenin sevmediği bir başkan var. taraftarla kavgalı, tribünler bloke falan.

diğer tarafta Beşiktaş var, şampiyon olmuş, yeni stadını açmış, en eleştirilen yeri beklerine 1 tane Barça'dan 1 tane de TR'de bölgesinin en iyisi adamı almış.
güç kaybettiği tek bölge için Eto'o falan isimleri geçiyor


zaten konusulması gerekenler ortada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Maç d smarttaymış. Bi bırakın 1-2 maç keyfimiz var onuda şifreli yapmayın. Şimdi ben takımım her sene çıkacak mı çıkmayacak mı ? Çıksa bile ilk maç elenecek mi elenmeyecek mi bilmiyorum ki d smart alayım. Hadi lig tv neyse de .

Zaten şifreli de olsa hayvan gibi reklam koyuyorsunuz. Başlarım böyle işe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...