Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi ve Köpeklerin Tıraş Edilmesi ile İlgili Bir Yazı


aquatik

Öne çıkan mesajlar

Tüyü dökülüyor rahatsız oluyoruz, ya da tıraş ettirelim yazın rahat etsin diyenlerin, tıraş ettirmenin sağlıklı olduğunu düşünenlerin okumasını öneririm.


https://www.facebook.com/cakbipati/photos/a.955343221222180.1073741839.914168475339655/1022369184519583/?type=3&theater
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yaklaşık 2 saat önce traş oldu Yoda yapacak bişi yok artık.
Ama bu sokakta gezen kedi köpek için riskliymiş daha çok. Güneş ışınları sebebiyle kanser olma riski artıyormuş. Ev hayvanında sıkıntı yok pek.

Ha hayvan da 1-2 günlük şok etkisi var mı dersen biraz etkileniyorlar fotodaki gibi hehe

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yoda baya sakin bi kedi daha 1 kez ciddi ne tıslama ne tırnak ne ısırma sıkıntısı oldu herhangi bir canlıya karşı.
Traşlarda da kuzu gibi duruyor kestiriyor kolay oluyor.
Rezil edeceğimi bilmesem kendim traş makinesi alıp sürekli kısa tutayım tüyleri diyorum ama kesin dengesiz salak bir hal alır garibim bi zaman sonra. Zaten çok şekilli yakışıklı değil :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun tüylü köpeklerin tüylerini ucundan kirpmak gayet mantikli, lakin öbek öbek sarkiyo. Ev icine dagiliyor, esyalara yapisiyor. Bu sebepten ötürü ucundan kirpmak dogru. Fakat tras etmek nedir. Utanmasa millet jiletle tras edicek. Bu kadar da cahil olmamak gerek. Tabi hayvan travma gecirir. Kadinlarin saci 3 milim kisa oldu mu depresyona girebiliyolarken köpedin postunu sifira vurunca ölmesi gayet normal.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin hayvan normal değilmiş zaten. Sıcaktan küvette yatmak nedir lan. Arabistan'da olsa kandura mı giyecekti. Zevk aldığı için yapıyordur onu. Şimdi de tüysüz olunca eskisi kadar giremiyordur suya. Üşüyordur. Sen de rahatladı sanıyorsundur. Hayvanın zevkini elinden almışsın Absolut.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

ettirmeyelim eyvallah da benimki bu sefer haftanın iki günü adam gibi yemek yiyemiyor, haftada bir kesin kusuyor. poşet poşet tüy çıkıyor hayvandan. anestezisiz traş oluyor, traş olunca tribe girme durumu da yok ve bildiğin rahatlıyor sanki. bilemedim ne yapmalı


abi bu dediklerinde anormal bi durum yokki.senin için zor olabilir ama kediyi rahatsız eden bi durum yok.tüylerini yalayıp sonra onları kusması,yazın tüy dökmesi falan hayvanın kendine bakma şekli.

çok şikayetçiysen tüy dökmesinden vs. taraklar var al bi 5 dakka tara.dökülen dökülüyor toplayıp atarsın.traş ettirmek baya saçma
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...