Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma


applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Yazık oldu taş gibi oynamıştınız ya. Gitti 3 puanınız.

Denizli'den öğrenmek lazımdı aslında.

Ha gel gelelim... Rıdvan'la Güntekin iyi kıvırıyolar :D

Kuralı bilmeyenler için:

A Takım Listesinde yer alacak en az 14 futbolcunun, Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğuna sahip futbolcu olması zorunludur.

2015 – 2016 Sezonu Birinci Transfer ve Tescil Döneminin başlangıcından önce başka ülke A Milli Futbol Takımlarını tercih etmiş futbolcular açısından Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu şartı aranmaz. (Benim editim: Eren Derdiyok daha öncesinden Türk vatandaşı statüsünde oynamaya başladığı için bu kuraldan yırtıyor)

Türk vatandaşlığına sonradan geçen yabancılar ise Türkiye A Milli Takımının en az bir resmi müsabakasında oynadıktan sonra bu kapsamda listeye yazılabilirler.

Gerçi bi daha düşündüm de... 3 puan falan silinmez. Gökhan da daha öncesinde Türk Milli takımını "tercih etmediği için" kısmı öne çıkarılır puan silinmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NASIL KOYDUK

Kasımpaşa tek gol atabilseydi günü bayağı karlı bitirecektim ama sağlık olsun :(

Milli takım tercihini yeni kuralın resmi olduğu transfer döneminden önce seçen etnik kökeni Türk, Türkiye olan her oyuncu yerli statüsünde oynuyormuş.

Aras niye böyle değil derseniz TR pasaportunu bırakıp Hollanda ve Ermenistan pasaportları almış. Ermenistan milli tkaımını seçiyor. Doğuştan gelen vatandaşlık hakkını bıraktığı için yerli statüsünde oynama hakkını da yitirmiş.

Örneğin Gökhan İnler'in Türk pasaportu yok ama tek İsviçre pasaportu varmış. +1 halen hakkı olduğundan ve başvrduğunda direkt alabileceğinden bu haktan faydalanabiliyormuş. Kazanılmış hak muhabbeti yani.

Neyse Aras satılıyor zaten. Sıkıntı çıkarmaz. Umarım yarın anlaşırlar yoksa yaza kalacak sadfsd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...