Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma


applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Ben şeyi de anlıyorum ve aslında rahatsız olmuyorum bu eleştirilerde de. Demba Ba, Gomez ve hatta Almeida sonrası taraftarlar olarak ileride top tutup, verimli bir şekilde dağıtımını yapan pivot santrafor özellikleri yüksek hücumculara çok alıştık.

Aboubakar'dan da aynı görevi bekliyoruz. Ama işte o tip bir adam değil. Onu görmeyince beğenmememiz ve o tip bir adamı arıyor oluşumuz doğal.

Aboubakar benzeri son topçumuz Bobo'ydu. Formda olduğu dönemleri hatırlayın, hemen hemen benzer istatistiklere sahip oynuyordu o da.

O açıdan değerlendirmek gerek yani, boşuna adamı gömmeye gerek yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adam gömülmesi gerekiyorsa gömülür orası ayrı da, benim gömdüğüm nokta öncelikle aldığı ücret. 3.5 m bonuslarla 5 m falan alıyo sanırım. Cenk 1.5 alıyo bu takımda. Gomez'e yakın alıyo bonuslarla falan e tamam gomez yıldızdı ama aboubakar değil. kimse kusura bakmasın hücum hattında oynayıp bu kadar kötü bitiriciliğin O-LA-MAZ. bir de 2.5 önden vermişsin kiralama bedeli 10 da sonradan vereceksin toplam 12.5 m avro. kime verilmiş türkiye liglerinde 12.5? 1.5 m avroya oynayacaksa, ayrıca 5 m'a falan malolacaksa bize ne ala, tekrarlıyorum başımızın üstünde yeri var. ama bu paralarla girilecek risk değil. hem bonservise bayıl, bir de olmazsa elinde patlasın yıllık 5m'a yakın kazandığı için bonuslarla bir yere gitmesin, olmaz yani o iş.

hani diyoruz ya top kontrolü top dağıtma iyi sonra da diyoruz araya kaçıyor falan. abi bu 2 özellik bir defa birbiri ile alakasız. defans arkasına sarkan adamsan hızlısındır top kontrolüne ihtiyacın yoktur. zaten yardırım topu almışsındır hızınla gider golü atarsın. e top kontrolü iyidir top dağıtırsın pivot forvetlerde vardır daha çok bu özellik. her şeyden biraz var aboubakar'da, bitiricilik de hiç yok. ümit ediyoruz hani o biraz olan özellikleri gelişir bitiriciliğinin de üstüne koyar diye ama, bu paralara o kumar oynanmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aldığı ücret konusunda haklısın, onu ben de geldiği günden beri söylüyorum zaten. ahmet bulut onu bize getirmesi karşılığında çok net aboubakar maaşı üzerinden prim alıyor.

1.2 milyon euro maaş oluyordu portoda, bizden 3 garanti alıyor. orada katakulli var ama yapacak bir şey yok verimli olduğu sürece.

Yani 10 milyona da girilir bu arada bence Aboubakar gibi bir adam için. Anlamadığınız nokta şu, her şeyden biraz yapıyor ama temelde iyi yaptığı şeyleri çok iyi yaptığı için zaten o tip adamları arayan kulüplerin ilgisini çekiyor.

Bu adam Arsenal'in Leicester'ın falan listelerine girdi, görüşmelere çıktı. Yani balon bi adam almadık. Menejer sayesinde vitrinlerde dolaşan bi adam cidden kucağımıza düştü.

Misal;

http://www.allarsenal.com/2014/06/arsenalrumours/vincent-aboubakar-to-arsenal/

Lorient'ten Porto kaptı Arsenal'den önce. Sonrasında;

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3650586/Everton-chasing-16m-Porto-striker-Vincent-Aboubakar-partner-Romelu-Lukaku-not-replace-despite-Juventus-interest.html

Ha keza West Ham'a da yükseldi ismi

http://readwestham.com/2016/08/12/west-ham-chasing-porto-striker-vincent-aboubakar/

Transferi bir türlü olmadı eyvallah ama adam 2-3 senedir Avrupa da yetiştirici bütün kulüplerin vitrininde olan bir adam. Vitrin takımı olmak istiyorsak biz de bu tip transferlere girmek zorundayız. Zaten şu ana kadar verimli de iş yapıyor.

Hani ben veya taraftar bu adama hayali bi değer biçmiyor. Bu adamın ederi zaten sağlıklı olduğunda bu. 10'a bu adamı kapatmak cidden güzel bir anlaşma olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu transferi bu fiyattan riskli yapacak tek şey bu arada bence satacak İngiliz kulübü bulmamak olur. Diğerlerine 10'a 11'e falan anca satarsın geçen sayfalarda da demiştim. Aldığına vereceksen zaten girme hiç, Lorient'teki Aboubakar'ı ara daha iyi.

İngilizlerin bu tip oyuncu fetişliği zaten deli var, son 2 yıldaki bütün haberlerde fark ederseniz hep İngiliz kulüplerinin ilgisi doğrultusunda şekillenmiş.

Proje yapılacaksa tabii satışa yönelik bu hedeflenmeli, onu da düşünmek gerek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

He bir de bonus koyayım ayrıca, şimdi görüdm ben de üstten okuyorum sdafsd

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/4ozgw0/everton_chasing_16m_porto_striker_vincent/?st=ivwz4a3p&sh=384db181

Everton goygoyu döndüğünde Reddit sayfası, aşağı doğru inin eğlenceli postlar var.

"Wtf 19 million ? He is a future talent. Porto doesn't sell low."

Liverpool'lu kardeşim be :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bayağı bir yerde geçmeye başladı. Olursa muazzam iş olur.

Yazın Everton için yine 25 milyon euro lafları dolaşıyordu. Porto'ya transfer olup sürekli mutsuz olan isimlerden diğeri Aboubakar gibi, bayağı talibi var gerçi ben pek ihtimal vermiyorum o yüzden.

Aboubakar'ı buraya bir şekilde ikna eder getirirsin ama Brahimi gibi adamı senden daha iyi ikna edecek 10-15 kulüp çıkar. TR tarihinin en iyi transferlerinden biri olur şüphesiz o yüzden hiç ihtimal vermiyorum dfsdfsds


Edit:

İnanmayana yine ilgili haberler asdfasd

http://metro.co.uk/2015/10/08/chelsea-continue-to-chase-transfer-of-porto-star-yacine-brahimi-report-5429997/

https://www.thesun.co.uk/sport/football/1705524/everton-transfer-news-yacine-brahimis-club-record-deal-in-doubt-as-porto-reject-34m-bid/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolasın abi

Gönüllü olarak bi amatör scouting firmasında çalışıyorum yine zaten, gelişmelere göre kuzey amerika ligleri sorumlusu olacağım gibi gözüküyor orada da hatta. 1. lig kulüpleri ağırlıklı olmak üzere anlaşıp liste gönderiyoruz yine izleme ağındaki futbolcuları. en son işte gs ve bjk'ye kadar çıktı bizim direktörler hatta bjk'ye de liste gönderdik.

sektörde pek beklentim yok ama o yüzden çok kasmıyorum. hobi olarak yapıyorum daha çok dediğin gibi :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fener cok rahat kazanacak valla sow dedigin adam bize fantastik gol atiyor her daim ki adam su aralar süperi dolmus gibi oynuyor.Futbol sansi o bu faln olur mu bilmem ama o mac bizden ustun olacak fener cok net.
yukardaki tutsun isterim feneri yenip kieve yenilecegimize kievi yenip fenere yenilmek daha iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fb 5-1 ve kadıköy gazıyla sürklase eder maçı. ilk yarı gol yememeyi becerebilirsek en az bir puan gelir gerçi ama takımın düşüşte olması nedeniyle pek umutlu değilim ben. marcelo - tosiç standartlarını oynarlarsa rvp'ye top göstermezler de bizim kanatlar sow'u da lens'i de durduramaz.

gg baskı altında nasıl performans gösterir muamma, beck son maç bayağı kötüydü. rhodolfo - marcelo stoper tosiç sol bek bile çıkabilir şg, yüksek ihtimal olcay da sol açığa geçer bu maç. orta saha ne yapar bilmiyorum açıkçası inler bir efsane oynuyor bir sahaya gömülüyor. 35'lik emre ezdi adamı başakşehir maçında, topal ile ne yapar bilinmiyor. ama en azından ilk devreyi yumuşak geçmemek için yine sahada olur gibi. yine quaresma'ya ve aboubakar'ın enterasan bir golüne bakarız, cenk de sürpriz yapar belki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi sol beke beck'i koymak çok saçma ya. en kötü koy yahu atibayı, abidal tarzı sadece kitlesin o tarafı varsın katkı görmeyelim, ki en azından önünceki adama çılgın paslar atacağı ve takıma güven vereceği için oyun kurulumunda manyak katkısı olur. bekte oynayan adam zeki olacak, kademe hatası yapmayacak, pas atabilecek ki defansta top çevirip rakibi açmaya çalışırken atak tam olgunlaşacakken ya da saçma sapan yine stopere kaleciye dönmesin, sıkışınca saçmalamasın beck gibi. orta sahayı da yap tolgay, gökhan oğuzhan diye (ki gökhan bok gibi bu arada kaç maçtır kimse kusura bakmasın, ona rağmen). ya da koy adriano'yu sol beke ön tarafa da koy şişmanoğlunu.

alternatifimiz çok da işte şenol hoca değerlendirmiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tosic sakatsa hala başlanabilir abi, ama tosic sakat değilse stoper necip başlamak saçma. ha bak necip alternatifi de var. akarı kokarı yok, düz adam necip. inler yerine necip oynasın, inlerden tiksindim son 3-5 maçta. benfica maçı da göz boyamasın o maçta da yürüdü, ama hücuma katkısı işte iyiydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben sol bek adriano sağ bek beck bekliyorum zaten. olcay sol açıkta, atiba'da sağa destek verirse kanatları olabildiğince sağlama alırız gibi. gg'yi o baskıya çıkaracağını sanmıyorum şg'nin, bana kalsa çıkarsın direk zira derbilerde türk oyuncular bir başka oynuyor. olcay bayağı kastırır bu maç mesela.

tolgay elbette daha iyi genel olarak ancak benfica ve başakşehir maçının tekrarı olacak atiba - oğuzhan - tolgay üçlüsü. ilk devredeki presi kaldıramıyor bu üçlü kesinlikle. geçen seneki fb maçında bile aynı muhabbet oldu yine golü yedik erkenden. zaten ancak 60dk nefesi yeten tolgay'ın ilk devrede dolanması pek gerekli değil bana göre, ikinci devre girebilir. necip ya da inler oynamalı atiba ile en azından bir devre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...