Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kararsızlık ve seçim yapmakta zorlanmak


Bone

Öne çıkan mesajlar

Cute said:

Kapital durumuna göre değişir.Biz baya koşturduk para için yurt dışlarında kariyerin dibi memnun edici param oldu ama çok götürdü benden çevre vs kıl vs gibi derken aslında bugün bakıyorumda.Yaptın yaptın yapmadın o özlediğin şeyler yada kimseler senin içn üzülmüyor bundan yada dönüp arkasına bakmıyor, hedef ve planlar koyup birşey gerçekleştrmek lazım.

Hem rahat hem fırsat aynı anda gelmiyor malesef ve kapı kapıyı açıyor gerçekten.Babama bakıyorum adam hala proje işlerinde havalimanı yapıyor ülkesinde değil ailesinden uzak, man provides kafasında gık etmez.Dönem farklarımız büyük gerçi.

He ben herşeyi bıraktım yaptığım para sayesinde organik tarıma geçtim buna ek tavuklarım kuşlarımda var.Hayatımı yaşıyorum beklentilerim belli koymuşum gerisine fazla uzun yaşamayacağız.

Kararsız kalıyorum gibi şeylere kendini takma, örnek hakkarimi dedin git, giderken düşman gibi değil adventurer gibi git.Hayata gülümseyi geç öğrendim ben umarım sen erken kavrarsın.


haci senin sektor insaat mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sektör Elektrik idi, girdap gibi geçti anca içinden çıkardım kendimi.

Sen inşaat tarafındamısın.

Drall said:

Nerdesin cute gelip çadır kuralım bahçende, iki çapa yapar domatesinden yeriz sdf


Bulgaria/Velingrad a geçiyorum, kısmetse oradan Kayak turlarıda düzenleyeceğim, pati han yapıcağım orayı.Haberiniz olur konu dışından, beklerim yardımcı olurum değişiklik iyidir :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sektör zor hocam ama iş bu yani.Bence kabacıların derdi koordinasyondan geçiyor.Bence biraz kovala, abilerim girdap gibi derdi inanmazdım hani diyorsun 3 5 yıl çalışırım öyle olmuyor bazen :)
Km sayın yani tecrüben arttıkça merkez ofisler yada ana merkezlerde çalışırsın ama bizim işin derdi sorumluluk iyi maaş için çok bindiriyorlar, açıkcası işi sevmek lazım.
Çalışırken yabancı şirketlere kapak atan çok tanıdığım oldu, sen iyi çalışırken eminim birileri seni yanına çağırır ama bu yol sadece kendinden vermekten geçiyor.Görüyorlar çok çalışırken vs böyle başlıyor o hikaye.
Bence canını sıkma ya eğer istanbulda çalışıyorsan zaten zor üstüne zor buralar.Yurt dışı yada şehir dışında iyi para veriyorlar deniye bilirsin, ben yurt dışını tercih ettim öyle başladı herşey.

*pek dikkat etmiyorum yazarken,affola.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hep yurtdisindayim ben yaw.

sadece onceden merkez ofisti, simdi baska bir is icin hicligin ortasina geldim. dunyada zombiler ciksa bana bisi olmaz (bok olmaz. herkes rotasyonla, dunyanin 40yanindan geliyor. kesin gelir burayada)

veteranlari gorunce "obarey! aklini basina topla, baska is yap" diyorum kendi kendime. gavurlarin hepsinin ikinci-ucuncu esleri. cocuklarini sorunca 3senedir gormedim ya falan diyor.. kotu hayatlar bunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Orasında haklısın ve açıkcası yabancılar bizim gibi çalışmıyor.Ben bizim fazla ve daha iyi olduğumuza inanıyorum, işin her kısmını öğrenme gibi bir çabamız var.Adamlar spec kasıyorlar biri kapıyı açıyorsa diğeri itiyor bir diğeri kapatıyor, prolaşıyorlar ama bizde hepsi var :)

Ben çok severek bir bayanla evlendim,bulgar kendisi.8 yıldır beraberiz bir iki ülke dolaştık ama asıl demek istediğim şu hedefler koydum para yapacağım,vize sıkıntımı kaldırıp i am out diyeceğim işte bu zaman aldı sonra başardık.

İlk yazımdaki özlediklerim insanlar hava su için birara döndüm ben İstanbula yine çok iş yaptık ama değmezmiş ondan kendini düşünmeni hep öneriyorum.

Anladığım kadarı ile sende bir noktaya gelmişin, biraz daha kasıp çıkartırsın kendini kesin ama seçimin arasında TR sonda olsun eğer mücadeleni tek tabanca yapmaya çalışıyorsan.(aile desteği miras gibi konuları dışarıda tutarak konuşuyorum )

Tanıştığıma memnun oldum,allah kolaylık versin. :)-D

Topic sahibi Bone içinde en azından fikir verici olur yaşanmışlıklar. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...