Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlerite


Flassh

Öne çıkan mesajlar

şu an hem para veriyorsun hem de eline alıyorsun. releasede sadece elimize alacağız. o zaman sayarız. firmanın dünyadan birazcık haberleri varsa standart moba kadar popülerlik gibi bir beklentileri zaten yoktur. 5-6k oyuncu şu aşama için çok iyi. ama onların da 90%'ı quitler yakındır :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

büyük bi firma yapsaydı akıyodu şu an, fps tarihinin kara lekesi overbıçı nası bliz yaptı diye oynanıyosa bunada aynısı lazımdı işte :p

5-10k gibi devam edicekse bari komünitiyi dinlerler diye bekliyorum. 1 minor balance patch harici birşey göremedik daha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

street fighter temposuyla world of warcraft oynamak gibi. kokayin çekmiş tony montana gibi oluyorsun round ortasında. oyuncunun gelmesi ayrı zor, kalması ayrı zor. tabii umarım ben haksız çıkarım da geleceği parlak olur.

o ufak balance patch sırf reddit'de AMA olduğu için geldi. hooop birader balance nerede denildiydi. aslında balance bunlara tek güvenebileceğim mevzu. ama geri kalan şeylerde ı-ıh. geçmişte yaptıklarından örnekler vereyim:

> daha popüler oyunlara benzetmeye çalışmak
> bütün ofis aynı anda tatile çıkıp uzun süre development durdurmak
> sunucuları avrupanın yarısının kötü ping alacağı yere taşımak
> çaktırmadan oyunun developmentını durdurup başka oyun üzerinde çalışmak

bunda eleman diyor ki matchmaking önceliğimiz. ama hepimiz biliyoruz ki onu hakikaten fixlemenin tek yolu oyuncu sayısını arttırmak. sadece grade içi maç olursa herhalde queue 4'e katlanır.

şu an çok erken konuşuyoruz. f2p release, turnuva ortamı (pro ilgisi) gördükten sonra karar anı olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda rank sistemi cok garip ya. 3v3 giriyoruz karsisi bizden yuksek grade, +7 falan veriyor. bizden dusuk adamlar geliyor karsiya bakıyorsun +14 veriyor. Bir de benim grade 9 arkadslarin 10, onlara daha fazla puan veriyor oyun skorum nerdeyse 2 katiyken onların.

Bu kadar maci dotada atsaydım bu win rate ile 6k olmustum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ruh kaan'ın immaterialı vardı ormancıya vermişler jumango muydu jumanji miydi neydi adı sdfgdfg. eskiden öyle üç aşağı beş yukarı herkesin çok uzaktan atabileceği bir abilitysi yoktu. shadowbolt acayip önem arz ediyordu. artık öyle değil. kit ve steroid ult iyi tabii ama poke gitmiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...