Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlerite


Flassh

Öne çıkan mesajlar

varesh iyi evet. ama benim oradan anladığım croak'un direkt win olması. onun yanına eşek bağlasan vurur. dün biraz jackazzm izledim, croak yakalama "ihtimali" için düşünmeden spear chargelarını harcıyordu.

croak öbür blindların nerflenmiş olmasının ve sağlam battleritelarının ekmeğini yiyor. şimdilik :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haftasonu arkadaşlarla oynayayım derken bir günlük emeğimi ertesi günü bir saatte hiç ettim sdfgd. team mate ile grade farkı varsa dengeli maç dönmüyor. 3v3 belki daha dengelidir, deneyemedik.

sirius oynuyorum ama poloma'ya mı geçsem diye düşünmüyor değilim. çekincelerim var. eski oyunda en az oynadığım supporttu. burada da hiç oynayasım gelmiyor. daha da spammy olmuş.

sirius da az oynadıklarımdandı gerçi. şimdi daha da güçsüz bir de üstüne.

acaba shifu mu mainlesem. o daha iyi bir champ olmuş bariz. keyifli de buluyorum. ekim'de ne geleceğini açıklasalar da rahat karar versem. stalker gelirse zaten uf uf. kesin nerflü gelecek ama olsun :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyundaki classlar 3v3 üzerinden dengelendiği için aksine daha dengeli. ama iki tarafın da premade olması lazım. bu oyunda olay o bu arada. team or gtfo olacak bir yerden sonra. daha ne chat ne de clan sistemi koymuşlar. onlar gelince solo epey zorlaşır.

taya eskisine göre zayıf geliyor bana. EX 1 aoe'ydi. şimdiki de fena değil de eskisi dps meter kırıyordu. ultimateda basman gerekmiyordu. otomatik zilyon tane, daha hızlı şekilde fırlatıyordu. bu versiyon translara karşı daha iyi ama translar CD'da değilse zaten açmazsın o ult'ı. en önemli değişiklik ise tornado baseline'dı ve rakibe atıyordun. oyundaki en iyi CClerden biriydi. şimdi iyi save yapıyor ama eski hali acayip bir ofansif güçtü. xstrike (m2) sabit aynı mesafeye atıyordu. heallamıyordu. şimdiki hali çok daha iyi. özellikle ortayı kontrol ederken acayip işe yarıyor. eskiden mid control tamamen ittirip köşeye sıkıştırmak içindi. şimdi orb arenadaki en önemli öğe olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Maçlara hero seçip girmek yerine herkes login olunca hero seçse daha iyi olur bu çok kötü

Karşıda seçtiğim hero var, takımda healer yok, tank yok abuk sabuk buildler

İşin garibi 50 maç yapmışım 20 win. Yemin ediyorum adam gibi yenildiğimiz 5 maç yoktur. Alayı açık ve net eğitim kısmına girmeyip MMR'da herosunu öğrenmeye çalışan dangozlar yüzünden olan bizim gibi adamlara oluyor.

Yahu 1vs3 kalıp afedersiniz bir yerimden tek akıtarak (mainledim artık) shifu ile oyun aldığım 1-2 maç oldu. La bir gün de ter akıtmadan yeneyim :D

Bu arada ikinci karakteri Taya olarak belirledim. Gayet eğlenceli ve sallanmadığında gayet ölümcül.

Son olarak ne zaman takımımda bir Oldur varsa %1000000 kaybediyoruz. Oynayan birini görmedim. Karşıya geldi oynamayı bilen biri ama bizim takım iyi idi aldık. 50 maçta bir tane Oldur gördüm. Gerisi fıs ve takıma külli zarar.

Çok da başarılı olmasa da güzel bir Taya gameplay'i çektim buraya eklerim bir ara :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
Glutton pull'u kaldırıp Rook'u o şekilde koydular. Acaba çok daha iyisi olan Thorn Q'yu da kaldırırlar mı?

Bir de ismi mutlaka Thorn olarak kalmalı.


keske.. ama bunu da degistirecekler :(

biri reddit'te ayni konuya bunu yazmis thorn'la ilgili:

said:
Once you play Thorn you'll never forget him. Why?

Imagine a cool tree dude that totally fucked any plans your enemy had. Just ruins them. Why? Because first of all he was tanky, but he was also SNEAKY AS FUCK! He shot seeds at people that slowed them and then if your enemies came near you or you went near them and attacked them you regenned hp.

He had a plant that he spawned on the map that pulled enemies towards him after like half a second after he planted it. This was the most fun shit to land and just spat on your opponents positioning.

His escape was a tunnel underground and pop up somewhere else skill. Imagine a sneaky tree just exploding up from under your feet and proceeding to slap you into another millennium.

But that's all irrelevant because his real profession was expert wall builder. When he ulted he created a wall of thorns that would slow and damage anyone who walked through them.

The dream with Thorn was slapping 2 seeds on someone, pulling them, hitting them with the ultimate and then jumping underneath them. That shit is something you remember for life.


topic'te en cok thorn konusuluyor heueh.. ne ozleniyor belli degil :P..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ultimate'ı da epey kötüleştireceği için pull aynı kalır. Daha visible ve dodgelanabilir olur. O bir nerf ama makul ve kaçınılmaz. Asıl nerfü de self heal'a verirler Bakko'da olduğu gibi. Hatta Guardian'ın chain heal da banko nerflenecek bence. Of spekülasyon çok zevkli. Gelseler de oynasak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen kesin eklenir. pose zaten var. ama tauntun eglencesi baska. standart gulus degil de oradaki sax gibi harbici guzel emote ve tauntlar vardi.

mesela bir tane buldum koyayim, croak icin

https://www.youtube.com/watch?v=NrvFnrLWRms

taya kollari acip ucak yapiyordu. dansli mansli bir seyler vardi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

varesh çöp bu arada. her şeyi doğru yapsan 70% Iva oluyorsun.

m2'leri arasında 0.3 sec fark var. shield desen Iva movement speed de veriyor. movement desen yavaş. mobility desen yok. eski mobility + spelllock EX'i kaldırmışlar. yenisi çöp çünkü fazla situational. sırf escape olsun diye konduğu belli.

3v3'de pick yapabilecek meziyetler var. ama 2v2'de hiçbir neden bulamıyorum. ne alsan daha iyi. yine noob cheeselersin countera vuran, trade'e giren oyuncu karşına çıkarsa. ama g14 kardeş sen nostaljiyi bırak, başka bir şey oyna pliz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...