Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlerite


Flassh

Öne çıkan mesajlar

  • 3 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
key veren esh'e teşekkür ederim (tu)

adını koyamadığım bir yavaşlık var. sanıyorum movement speed bir tık. bir de cast timeların bazıları ile alakalı olabilir. onun dışında 85%-90% aynı oyun. yapılan değişikliklerin çoğu hoşuma gitti.

vaktinde oynamış olanlar championlarına kaldıkları yerden devam edebilirler. eskilerden 16 tanesini koymuşlar. şu an tank sadece iki tane var.

champ list

alchemist
astromancer
engineer
gunner
igniter
inhibitor
dryad
nomad,
ravener
ranid assassin
psychopomp
spearmaster
vanguard
herald of insight

bunlar var. 12 tane eksik. dryad hariç hep eskiler. tank eksikliği düşünülürse ilk gelecek champler glutton ve thorn olur diyorum ama o dryad ezber bozdu




genel olarak eski R tuşuna denk gelen ability artık energy cast only olmuş. eğer champde imba bir ability varsa, misal sağlam bir CC, onu R'ye koymuşlar, R'dekini başka bir tuşa. reflectler 360 derece degil. blindları epey azaltmışlar. uzun CC'ler ancak EX ile atıyorsun.

edit: arkadan vurmaya dmg bonus yok. m1'ler tam üstüne gelmese de vuruyor. (td)

5v5 kalkmış ki zaten kimse oynamıyordu. arena dışındaki oyun modları kalkmış, ki zaten kimse oynamıyordu. medallion ve res kalkmış. build sistemi kalkmış. yerine her round sonrası bir talent alıyorsun ve hep ability upgrade ve kuvvetli bonuslar. o çok güzel olmuş.

arenada kenarlarda bir süre sonra heal ve energy veren zımbırtılar spawn oluyor. ortada energy veren zımbırtı hala var ancak direkt vermiyor. bir top spawn oluyor hit pointi olan. topu son vuruşla patlatan alıyor.

bütün champler unlocked. oynayarak kozmetik item kazanabiliyorsun. klasik sandık sistemi var. yalnız release'de öyle olmazsa şikayet kabul etmiyorum hiç takip etmedim çünkü.

eski oyunu oynamamış olanlar anlamamıştır tabii bunları. onlara şöyle özetleyeyim wow arena'dan esinlenmiş, daha fast-paced bir oyun gibi düşünün. item ve RNG olmadığını, learning curve'ün steep, skill ceiling'in bulutlarda olduğunu düşünün sdf.

early access olarak 20'sinde çıkıyor. 30 dolar diyorlar, TL bilemedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...