Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asil Tendonumu Kopardim


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
of ben bunu yeni gördüm ya geç gelen bir geçmiş olsun.

spor başlıklarına çok girmediğim için :P

bir de tesadüfen 2-3 gündür sol topuğumun üstü arkası sızlıyor. yani topuğun bastığım eti değil de üstü. başlığı okudum diye buna yormak istemiyorum ama nasıl bir ağrısı var? sanki çok soğuk bir şey basmışsın da onu kaldırdıktan sonraki yanma hissi gibi genelde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saolasin gold.

abi gerilme hissi oluyor. ornegin bende simdi sag ayagin asil tendonunda sabahlari kalktigimda bu his var. ama kopacak diye bir sey yok tabii. topuk ile kalf kaslarinin arasindaki asil tendon bolgesinde oluyor sizi. zaten elini atinca eline gelir tendon kutuk gibi bir sey.

benimkinin agrimasi su an buyuk ihtimal basketboldan dogan yipranma ve tek ayak uzerinde sekmem falan.

yanma vs gibi bir sey kas ile ilgili olabilir. tendondaki daha cok sizi veya gerilme hissi cunku kan olmayan bir yer oldugu icin yanma falan olmasi zor. birde 5 dakika sonra geciyor bu his isininca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Hafiften yurumeye basladim 54. gun sonunda. Ama tabi cok cekme var hafif toplalliyorum ve baya bir yavasim. Gucsuz bacak diz bilek tabii.

bugun 750 metreyi 20 daikada yurudum ara ara duzgun ara ara yampiri yampiri ara ara topallayarak ara ara baston yardimi ile.

Rapperlar gibi cok rahat yuruyebiliyorum o ilginc.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 haziran 2016, yolda yürürken aşil tendonmu koparttım. diktiler, şu anda robocop styla bi botla duruyom. ya bişiye yanmıyorum da 2 senedir bisiklet biniyorum, bir günde 240 km nonstop yol gitmişliğim var. Lan o zaman kopsana. yürürken çuval gibi yığıldım yere
neyse burdan takip edicem seni hacıt. benden 2 ay felam öndesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...