Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asil Tendonumu Kopardim


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Senin mesleği bilmiyorum ama normal şartlarda işe de acaip engel olur. Düşünsene aşili patlattın , kim bilir ne kadar süre işe gidemeyeceksin , sırf bu yüzden adam kovan şirketler dolu bizim ülke. Ekonomik olarakta çok rahatsız edebilecek bir sakatlık.

Çok geçmiş olsun , en kısa zamanda normal hayata devam edersin umarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok illet bişi. 4-6 aydan önce koşman mümkün değil neredeyse. tam güç rahat rahat zıplamak için de herhalde üstüne 2 ay daha koymak lazım.

geçmiş olsun.

ısınmakla tabii ki ilgisi vardır ama ben daha çok olacağı varsa olur diye görüyorum bu olayı ya. vücut ve bünyeyle de alakalı yani. zaten hayatın boyunca yeterince yıpranmışsa veya zaten doğuştan çok güçlü değilse, bir noktada artık patlamıştır.

basketbolcuların falan zıplarken bile değil, hafif jogging şeklinde koşarken kopuyor mesela. ısınmakla o yüzden hiç ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fibrin yapistirici diye birsey var..kandan hazirlaniyor dediginiz gibi ..de hala deneysel uygulaniyor diye biliyorum ..zaten rutinde cok sık gorulen bir olay degil asil kopmasi..yani bir hastaneye her hafta 1 tane gelmez bile..

kani santrfuj ediyor ozel bir haznede 6-7 cc birsey cikartiyor enjektorde ..daha cok acik kalp ameliatlarinda vs diktigin yerlerin ustune koruyucu olarak kullaniyorsun iyilesmeyi de cabuklastiriyor..

kanunicim canim abim gecmis olsun..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...