Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 1 (Bir)


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

  • 4 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
3 saat önce, Xenocide dedi ki:

Lolwut 1942den beri bf oynayan biri olarak bf1 baya iyiydi abi. 

 

 

e ben de 1942'den beri oynuyorum da, bf 1 ve bf v in baya kotu oldugu objektif gercek, ister oyuncu sayisina ister satislara bakin, bf4'ten sonra fiyasko. 2042'nin bu kadar hype yapmasinin sebebi belli, beceremiyorlar artik modern olmayan erayi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Liebe dedi ki:

80 senedir aynı oyunu mu oynuyorsunuz vay arkadaş...

bu espri ne zaman gelecek diye bekliyodum lelelel

BF V'in beceriksizliği oyunu saçmasapan kanca elli lgbtiq+WERTY*041 bireyleriyle doldurmaları + hiçbir ikonik WWII haritasının olmaması + BF1'in üstüne hiçbir şey koymamış olması. 

BFV'i sadece betasında 2-3 saat oynadım. Dedim ki bu oyun BF1'in aynısı, sadece daha kötü çalışıyor bi de reskin yapılmış.

BF1'in satışlarında bildiğim kadarıyla bi sıkıntı yoktu, oyun gayet de oynanıyordu, puanları da iyiydi, ben de oynarken ciddi keyif almıştım. Belki sıkıntı olarak sayabileceğin yegane şey, erası pek ilgi çeken bi era değil. Ben de şahsen WW1 yerine WW2 olmasını isterdim, ama BFV değil işte.

Neyse, netice olarak 1942 remake hayallerimiz olmayacak anlaşıldı, BF1 ile zaten o hisleri olduğu kadar tatmin ettik. Modern era öncesi artık tutmuyor kısmında haklısın. Tabi bunun sebebi de genelde silahlardaki dengesizlikler oluyor. WW1'de 2'de lock-on missile olmadığı için adam manuel nişan almak zorunda, ne bileyim biri otomatik silah kullanırken öteki tüfek kullanıyor, sürekli bi aralarında OMG OP NERFIT muhabbeti. Ver modern erayı, millet kilitleye kilitleye bassın roketleri, ratatata tarasın birbirini. Kimse şikayet etmez. Hele bi de şimdi 2042 demiş, yakın gelecek üf tadından yenmez valla. Hem yabancılık çekmezsin silahlara, hem de grappling hook vs. gibi kısmen fütüristik ama eğlenceli öğeleri ÇOH SAÇMA eleştirilerine maruz kalmadan ekleyebilirsin.

Zaten Battlefield Portal ile WW2 setupları da olacak, eğer haritalar dice tarafından özenilerek verilirse (1942'deki haritalar olsa mesela aman yarabbi) sonsuza kadar oynarım, 1942 damarım tutarsa dalarım ww2 setuplı sunucuya, fütüristik istersem official falan filan.

Benim asıl merak ettiğim adamlar bunu veriyolar, bi dahakine ne yapacaklar? Geriye bi tek 2142 konseptini tekrar yapmak kalıyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bir de kitle degisti, 1942 kitlesi yaslandi, simdiki bebeler ww2 era fanlari degil bizim gibi, dolayisi ile oynayani da yok. ha hakikaten kaliteli ww2 yapsalar cok cok guzel olacakti ama, bi 2042 daha cok satacak o belli.

portal baya degistirecek gibi evet, tam istedigimiz setuplari verebilir. yani bir oyunla tum commnityi mutlu edecekler gibi. umarim batirmazlar. yoksa gozum kapali basacagim 400 TELEyi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, goldbären dedi ki:

hala çok oynayan var mı ya? hep içimden geçiyor ama indirsem 100 kişi vardır onun da 10 tanesi çinli hilecidir diye vazgeçiyorum.

 valla çok var oynayan. ben şaşıracaktım da heralde amazon primela beleş gelince oyuna taze kan geldi diye düşündüm. ki ben de o gelenlerdenim. yükle gel 2-3 kişi oynuyoruz başından kalkamadık gece 2 buçuk olmuş ya. ama sen vehiclecıymışsın ben büyük mapler kasıyo diye domination, war pigeon falan oynuyorum sd

 

bi de hiç hileci görmedim 3-4 günde 25 saat oynamışım

tiLi tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...