Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başka bir şey


Anhora

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:


Denicez işte şansımızı iletişime geçtim düşündüğümüz insanlarla incelicekler adamın sayfasını vs.

Önemli olan kaliteli mal olması biz Türk insanı inanın artık kaliteli mal a hasret kaldık ya. gavurdaki ikea da 10 sene dayanan mal bizim ülkedeki üretim kalitesinde 2 sene bile gitmiyor. bizim halkımız bu kadar kalitesiz pahalı mal a bel bağlamamalı ya.

ama işin kötüsü bunu mobilyadan tutun plastik poly malzemelerde bile ülkende ürettirdiğin ürün yabancıdan aldığından pahalı ve KALİTESİZ yani böyle kaliteli ürün üreten firmaları buna ek olarak üretici dostu firmaları görünce seviniyorum.
artı ne yazık kı kaliteli olan ve o kadar da pahalı olan malzemeyi herkes alamıyor.

kıssadan hisse umarım dediğin gibi olur fistan randevumuzu alır gidip girer anlatır bir sonuca ulaşırız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...



Malesef final yapıyormuş. Ama helal olsun adamlara fabrikasında, şirketinde, avrupa ofisinde vs hep kafa dengi adamları bulmuşlar ve çok iyi bir uyumları var. Sillicon Valley'den çıksaydı bu şimdiyeli amazon'un en çok satan kamera aksesuarları olmuşlardı. Gerçi olurlar yakında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Niye kızdın abi. :) Adamlar güzel işler yapıyorlar. Finali uzatmışlar ama iyi ki de uzatmışlar böyle videolar gelsin ya. Seviyorum böyle bir iş başarıp bunu da insanlarla paylaşanları. Mesela kadir abi bana kalırsa tam bir lider. Adam bütün ekibini değişim için kamçılıyor ve neyi nasıl yapacaklarını, bir sonraki adımı nasıl düşüneceklerini söylüyor. Böyle adamlarla çok tanışmadım ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...