Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeniden başladım lan


totemic

Öne çıkan mesajlar

Ya beyler an itibarı ile;

1. Priest - Shadow full akıyor. Holy gerçekten holy olmuş gibi. Ama dot clas pek sevmediğimden boost hakkımı buna kullanmış olsam da mainim olmaz. Ama holy kısmını seven biri olarak oynarım her türlü.
2. Warrior - Tank-DPS her türlü akıyor. E hep öyleydi zaten, gear oturana kadar zorlanır sonra ezer her türlü. Ki gear check kalmadı pek. Hoş skill check te yok (ayşa kadın fasülye resmen).
3. Mage - Fire tabii ki ama, arcane burn dps kısmı inanılmaz iyi. Yine ama mana mana mana. 110 da bakmak lazım arcane e. Artifact olarak Fire sux bence. 1H+Off hand olmamış. Olduysa da modellemeler hiiiç olmamış. Fire için en azından bir Tempest of Chaos olmalıymış. Model bazında.
4. DK - Unholy hiç bakmadım ama frost oynanmaz sanki. Blood her türlü hala imbalanced. Artık yeaaaaaa kalkanı yok, güven vermiyöoooaaaa kısmı biteli çok olmuş zaten, warrior kadar sağlam tank.
5. DH. Tanklığından emin olmamakla birlikte, nerflenene kadar iyi DPS class. Gameplay gayet zevkli..(3 tuş diyen, en karizmatik classla 17 tuşa basıyosa bilemem.)

Yani sözün özü..Mage açın..adsafsfsdaaffags..3.lük her daim iyidir. Yıllarca main mage oynadım, TBC sonu Sunwell dönemi haste meselesinden, warlockların domine ettiği dönem dışında mage in ezildiğini görmedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tbc de mage kabustu ya, 3 instance yapıyorduk 3 ündede spec e immune boss vardı sürekli spec değiştirip duruyorduk.

Classic de druid
tbc - cata arası mage
cata - legion druid tekrardan :)

Druid in çeşitliliğini seviyorum , istediğin her şeyi olma şansın var. Hele gear değiştirince statlarında seninle beraber değişmesi sayesinde dahada kolay :D Yanlız bayağı skill i uçurmuşlar sanki, barları dolduramıyorum artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...