Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell hatlarını iptal ettirenler


Stringray

Öne çıkan mesajlar

Ya telekom bisküvi çikolata gibi bir şey değil ki imtiyaz sözleşmesiyle verilen sınırlı sayıda sağlayıcıya sahip bir sektör. Arada da böyle bariz kalite farkı olunca ve sahipleri arasında da niteliksel olarak çok bir fark olmayınca hiç uğraşamam valla.

Turkcell Ensar vakfını destekliyor da sanki Vodafone a hükümet dese TÜRGEV i desteklemezsen yeni vergiler getiririz diye el altından desteklemeyecek mi? Kimin malını kimden kaçırıyoruz yani, kafama yatmadı bu işler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
nileppezdel said:

Vodafone'dan bir kadın aradı 10 dakika konuştu hiçbir soruma düzgün cevap veremedi. Oyaladı da oyaladı ulan "geçmiyorum vazgeçtim" diyesim geldi. Dakika 1 gol 1 be Turkcell ah Turkcell neden böyle olduk nazlı yarim :(


Vodafone'un müşteri hizmetleri gerçekten berbat ayrıca faturalandırma ve ücretlendirme de şuanda Turkcell'dan daha kötü durumdalar hatta sağlam geçiriyorlar.

Turkcell neden böyle oldu kısmına gelecek olursak tabii ki şirketteki yönetim boşluğundan. Bir türlü anlaşamayan hissedarlar sağolsun hükumet boşluktan yararlanıp altın yumurtlayan tavuğu ele geçirmeye kalktı. Koskoca şirketin bu hale gelmesinin tek sorumlusu bence iktidardır. Yıllardır içeride çalışan o kadar insanın ne suçu var ki? Gezi zamanında sözde Garanti'de bu şekilde protesto edilmişti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Turkcell vaadimin dolmasını bekliyordum. İlk Ensar açıklamaları çakalca olsa da direkt korumacı değildi, ne şiş yansın ne kebap işine girmişlerdi sanki ama sonra özellikle twitter'dan mesaj sildirmesiyle artık son noktayı koydu Turkcell. Artık değiştiririm diyordum ki 30 dk yurtdışı paketinde 4 dk konuşunca "dolduuu" diye mesaj gönderip ikinci paketi açtırdılar. Nasıl bir hata bilmiyorum ama uğraşamayacam. Döner dönmez değiştiririm artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...