Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diş teli ve MR sorunu


Nazca

Öne çıkan mesajlar

Mr yada mrg denilen olay radyo dalgaları ile yapılan bi işlem ama ortamı koca bi mıknatıs gibi düşünün. diş teli paslanmaz çelik. Bu işin ihtimali olmaz sağlık sonuçta. sana tavsiyem her ihtimale karşı çıkartıp öyle girmen mr'a. Diş teli çıkarmak çok zor bi işlem değil bildiğim kadarıyla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çıkarın ne demek. Olay onu çıkartmamak zaten. Dişlerin düzeltilip o telleri çıkarttıktan sonra bile 6ay/1sene sabitleme teli takıyorsun. Gece yatarken plak takıyorsun.

Diş teli ile sorun olmuyormuş. Paslanmaz çelik olduğu için final destination tarzı bir olay olmuyormuş ama MR'ın görüntüsü pek düzgün çıkmayabilirmiş.

Makale bile yapmışlar.
http://www.dishekimi.com/makale-detay.aspx?id=776
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sabit tel var ağızımda 4-5 kere girdim MR'a beyin MR'ı dahil. Daha kafam kopmadı yine de girerken sor tabi. Şundan var bende
http://www.clarendondentalspa.co.uk/assets/images/default/fixed_retainers_braces_leeds_clarendon_dental_spa_orthodontics.png
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 yıl sonra ...
23 dakika önce, goldbären dedi ki:

hiçbir şey olmaz. artık yeni nesil diş telleri zaten minimal miktarda metal kullanıyor genelde kompozit yapılar teller bile. fotoğrafını gösterirseniz daha çok fikir belirtebiliriz.

Abi bu nedir adam yeni üye avına çıkmış, bunları biriktirip efsanevi paragraflar arşivine koyma zamanı geliyor ssgsh

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...