Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Ampere / 30x


Sorieno

Öne çıkan mesajlar

2080ti kullanıcısı olarak memnunum ben çıkan kartlardan. bi sonraki seri çok daha iyi olacak demek bu. ben 4 serisini bekleyeceğim her türlü bi seriyi es geçmek mantıklı bu sektörde. 2080ti hala canavar gibi kart. hemen ucuza elden çıkartmak için koşturanları gördükçe şaşırıyorum. dlss2 desteği de var 2 serisinin. onu 3 e özel yapsalar kötü olurdu mesela. benim monitorde zaten 2k. millet bu kartları zorlayacak oyunlar yapana kadar 4 gelir.

ayrıca yukarıda da dendiği gibi 2 sene öncenin kartı için bu kadar geyik yapmak saçma. amd 2080ti ayarında kart çıkartsaydı 2 3 ay önce şov yaparak sonra bu çıksaydı geyik olurdu ama şimdi mantıksız.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 13.09.2020 at 03:46, Valvyn dedi ki:

2080Ti alanlarla bu kadar dalga gecilmesinin sebebi nedir. Bu kart 2-3 ay once ciktida alanlar patlicak diye falan mi 2080TI benim bildigim uzun zamandir kullanilan bir kart alanlarla yeteri kadar kullanmistir zaten isterse gecer 3070 e yada 3080 e.

 

millet gereksiz haterlik yapiyor gibi

20xx serisi 10xx serisinin ustune cok birsey koyamadi cunku. RTX teknolojisi uzerinden pazarlamaya calistiler yeni seriyi ki o da kullanilamiyordu. Henuz kartlar yeterince guclu degildi. Simdi bu yeni jenerasyon ile RTXde kullanilmaya baslanabilir belki biraz, DLSS 2.0 olucak ayrica yanilmiyorsam. E uzerine performans da eklemis, guzel fiyattan da cikiyor. 20xx serisinde kart alanlar haliyle biraz duduklenmis gibi oldu bence. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...