Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaş ve gelecek sorunu


Cocostar

Öne çıkan mesajlar

ya sonuçta başkasıyla beraber olmuş bi kadını köyde direk eliyolar mesela. kadın olarak görmüyolar.

sen burda diyosun 2 kişiyle beraber olmuş. şeyapmıyorum diyosun. ama köyden bakire almaya kalkana hor gözle bakıyosun. şimdi burada ölçüt nedir?

yani köydeki adam sana gavat gözüyle bakıyor bakireyle evlenmezsem.

hani bu kimin genişliği ben onu merak ettim. sen o kadar geniş misin demek istiyorum. (belli ki kız geniş)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cocostar said:

Neyse sağolun herşey için moralman biraz çöksemde sindiricem herhalde bir şekilde bişiyler yapıcaz artık

Bu arada trolleme falan yok ya eski üyeyim genelde okuyucuydum. Gerizekalı olduğum için cevap yazıcak bişiyler bulamıyordum


O zaman sana abi tavsiyesi klsajdakl (valla). Sindirebilirim sanıyorsun ya? Sindiremezsin. Ha benim başıma senin durum kadar ağırı da gelmedi bu arada. Daha basit şeyleri bile sindiremiyor insan evlendiği kişide.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soylenenleri fact alip tartisiyoruz yine.

diyelim ki bi kizla tanistik, iyi aile kizi evlenmelik, konusuyoruz. konu eski iliskiler, her ay baska kizlayim, duzenli bi de fuckbuddyim var, 3lu 4lu denedim. her hafta barda discoda hatun pesindeyim der miyiz? demeyiz.

ne deriz, eski sevgilimden ayrildim. 3 ay oldu.

kiz ne demis, bi kere alkol alip 3lu yaptim. gercege uyarlarsak kizin universite hayati college fak fest seviyesinde gecmis buyuk ihtimalle. ne mutlu ona.

simdi sen bu yasina kadar bi elinde kamci, diger elnde lube, bi ona bi oburune, onune gelene bir tekme seklinde takildigini hayal et, kizlar tecrubeli, pozisyon cesitliligi var. yaslar citir. enerji yuksek. vur patlasin cal oynasin.

sonra da kizin teki gelicek tecrube desen misyoner, ay isigi kapat utandim. ay bakma. ay gidiklandim. ay orami elleme. ee sen bu kizla tatmin olucak misin? tabi ki hayir.
napacaksin, ya ben buyum diyip kendini gostereceksin, sonuc; kiz flash tvde kocam beni dillemek istiyo diye aglayacak canli yayinda.
ya bu kiz evde dursun cocuguma anne falan olur diyip gecesi gunduzu baska, batman gibi yasayacaksin.
ya da ayrilacaksin.

sen bu hikayenin saf kizisin OP. tost yapilan kiz da batman. ordan planla yapacagini
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

marty şu konuda haklı. kız bunu anlattıysa gerisinde anlatmadığı şeyler hakkında nabız yoklaması yapıyordur muhtemelen. bunu göze almak lazım.

başından benzer bir şey geçmiş ve sonunda aldatılmayla sonuçlanmış biri olarak tavsiyem her şeyi çoooook yavaştan alman. kızın sevgisinden ve sadakatinden emin olmadan asla evlilik adımı falan atma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...