Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming keyboard/mouse


sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

7 saat önce, reampage dedi ki:

çok tatlı olmuş,  bende emektar filcoya bi aliminyum case alayım dedim. keyboard ile aynı fiyat nerdeyse. sonra soyle bişi buldum direk aliminyum kasa ile geliyor 

 

https://mechanicalkeyboards.com/shop/index.php?l=product_detail&p=5593&creator=switchandclick fiyatı filanda bence iyi 

Evet hotswap değil. İlk başta bende bunu düşünüyordum. Yani ilk farkındalık yaratan klavye Anne Pro 2'ydi benim için. Ordan Ducky'leri keşfettim. Ducky Mecha Mini'nin beyazını bekledim aylarca ama çıkarmadılar. Sonra dedim tamam ulan o zaman kendim yapacağım. Benim klavye'de tuşlara bastıktan sonra başka hiçbir klavyeden keyif alamazsınız, garanti. Klavye kaç kilo şuan bilemiyorum, acaip ağır. Foam bile 3 kat. 1 seviye kalın sorbothane, 1 seviye dz65'e göre kesilmiş foam ve son olarak Bras Plate ile PCB arasına switchlerin oturacağı foam'lar. Vidaları sıkmakta zorlandım, o derece...

2 saat önce, Aluriel dedi ki:

Aluminyum case + brass plate kafadan ikiye katlıyor fiyatı ? Şu entry edition olan olabilir ama belki. Hangi seti bekliyorsun keycap için?

GMMK TKL ISO var bende de. Gateron Milky Yellow switchler, lube (superlube ptfe, krytox mixe yakın bir performansı var reddit /mk wikisinde görmüştüm ve TRde bulunabiliyor.)

Pudding keycap droptan aldığım pbt doubleshot olanlar vardı bende 25$'lık set için iyiydi baya ama şu an ymdk carbon pbt diye bir set var aliexpressten aldığım.

yılın malum zamanı geliyor yeni kulaklık mı yeni klavye mi karar vermek gerek sdfds.

 

https://rama.works/kate-preview

Bunun peşindeyim. Duyurdukları anda siyahı kapacağım, sonra da shine-through modellerden birini kaparım diye planlıyorum. Yani Cherry ve OEM profile haricinde diğer tuşları da çok denemek istiyorum. DSA profile falan merak içersindeyim. Zamanla bakacağız artık.

Yalnız klavyeyi alırken bir tane de anahtarlık aldım, anahtarlığın içinden Novelkeys Cream çıktı, acaip sevdim. Sanırım silent'tan vazgeçip onu alacağım bir ara ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Farenin ne kadar büyük fark yarattığını öğrendim bu gün. Ben fare kullanmıyormuşum aslında, garip bir aletmiş resmen elimdeki. Bilgisayarı alırken Rampage Centaur diye bir fare ve mousepad'ini vermişlerdi.

Şimdi Omen Reactor'un yanında Omen'in mousepad'ini de aldım işte. Anladım niye bu kadar para verildiğini. Bu ne rahatlıktır ya? Ciddi ciddi daha iyi nişan alıyorum. Yaylı filan ayarları var, tam elime oturacak şekilde de ayarladım. Memnunum çok. 16k DPI diyor ama 24" 1080p monitörde 2400DPI tam geldi bana.

Ofise de bir oyun faresi alacağım, G603 işyerinde sırıtmayacak bir bluetooth fare gibi görünüyor.

Polling olayının farkını anlamadım ama. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

38 dakika önce, Robert_Poche dedi ki:

ben de mekanik bir klavye arıyorum ? 

 

Şu an Razer'ın 2016 Ultimate klavyesini kullanıyorum, aslında çok da memnunum ama tam bitişik odada oğlan yatıyor ve oyun oynarken klavye sesinden uyandırmışlığım var.

 

Fiyat bağımsız çok iyi ve çok sessiz mekanik klavye ne alınır?

kırmızı switchler seslinin sessizi oluyor. yani çocuk uyandırmaz heralde.

ben meraktan şunlardan almayı düşünüyorum multimedya lazım olabilir:

www.keychron.com

 

Aiko tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Şimdi güzel bir mekanik klavye almak istiyorum. Şimdi şu var elimde: https://www.trust.com/tr/product/21808-gxt-890-cada-rgb-mechanical-gaming-keyboard

Aslında arkadaşlarda denedim Logitech, Razer klavyeler, farklı switchleri, öyle çok daha iyi gelmedi. Outemu Red varmış bunun içinde. Kırmızı switch en beğendiğim oldu doğrusu, bundan daha uygun neye güncellebilirim? Yoksa o kadar gerek yok mu, iyi mi bu switcherler? reddit kötü değil diyor, ben de memnunum aslında.

Bir de yurtdışından alsam bunun tuşları söküp ona takabilir miyim? Türkçe olması lazım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, Robert_Poche dedi ki:

ben de mekanik bir klavye arıyorum ? 

 

Şu an Razer'ın 2016 Ultimate klavyesini kullanıyorum, aslında çok da memnunum ama tam bitişik odada oğlan yatıyor ve oyun oynarken klavye sesinden uyandırmışlığım var.

 

Fiyat bağımsız çok iyi ve çok sessiz mekanik klavye ne alınır?

benden aldığın razer pert galiba ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sessiz mekanik diye bir şey yok, en sessiz switch bile en sesli membrandan sesli.

ses sıkıntısı varsa şunu öneririm, tuşlar fena değil mekanik olmayan bi klavye için+ media tuşları efsane

https://www.hyperxgaming.com/tr/keyboards/alloy-core-rgb-membrane-gaming-keyboard

Silphatos tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer mekanik alacaksan sese katlanacaksın maalesef. Hatta benim klavyede yay sesi de geliyor ekstradan. Normal tuş tıkırtısına itirazım yok, hatta keyifli bile geliyor ama o yay sesi acaip sinir bozuyor. Altına geniş mouse pad koyunca kesiliyor anca.

Corsair K68 RGB var bende klavye olarak. Yine forumdan tavsiye ile almıştım. Gayet memnunum bu yay sesi dışında, onu da çözecem kısa zamana.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...