Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming keyboard/mouse


sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

eğer biraz el biraz fazla terliyorsa o kauçuk açılıyor ya kesin

işin iyi yanı despec garanti kapsamında değiştiriyor bu sorunla giden mouseları. steelseries için bunlar bakıyor garanti işlerine. hangi firmadan alırsanız alın onlara gidiyor teknik servis için. direkt gönderim yok, aldığınız firma üzerinden kabul ediyorlar sadece.
aldığınız yere de bağlı tabi ne kadar hızlı ilgilenecekleri vs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
emektar deathadder black edition bozulmadi ama ben gittim bi rival 310 bide rocketninjanin herkese uymaz ama bence en iyi pad dedigi coolermaster mp510 aldim.

mouselarimi hep cok uzun sureler kullandim o yuzden 4-5 mouseum oldu max rival 310 suana kadar en iyisi diyebilirim.

deathadder black editiodna guzelmis ama yavas hareketlerde jitter acaipmis rivala gecince cok fark etti o acidan.

tabi cok mouse var piyasada g403 alicaktim bu 250 liraya geldi adeksten bide denedim filan oturdu elime. Neyse mevzu mouse degil zaten.

az mouseum oldu ama hayvan gibi mousepad degistiren biri olarak coolermaster mp510unu hyplemak zorunda hissettim kendimi.

Normalde qck filan en best seller padlerin hepsinde 3-4 ayda bir artik benden mi kaynakli bilmiyorum mousein bi yapisma durumu oluyordu atiyorum 2-3 sn durdu mouse oldugu yerde iterken sanki ilk uyguladigim guc biraz fazla olmak durumunda oluyordu.

bu hissi yasamaya basladigimda gidip mousepad aliyordum o yuzden cok pad denedim.
mp510 acaipmis hakketen. zowienin zimpara gibi padlerinide kullandim. logitechde hatta artisan bile cartta bekliyor adamlar direk japonyadan yolluyor bu arada direk siteden fx serisi hayateler 250 tlye geliyor direk oradn fyi. pad fetisi olanlara.

neyse mp510da cok acaipmis hemde ucuz epey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Ben side panellerdeki soft touch in birakma sorunu olmasa direk rival 600 onercem herkese de, cidden sorun bu. Bi ayda atiyo o yumusak dokunun altindaki cift tarafli bant. Adamlar 3. Paneli yolladilar bana. Her ay bi tane yoklarlar bu gidisle. Ama direk onlardan aldim diye boyledir eminim

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi tane g102'im var. en ucuz locitek. aşırı memnunum. 1-2 sene önce fln aldım.

ama bozulup duruyo. çift tık fln yapıyor. çıkarıyorum 100 tllik everestimi takıyorum. bi kaç ay sonra g102'yi tekrar taktığımda düzelmiş oluyor. bi kaç ay sonra yine aynı döngü. asdf

abi bu nedir ya? bu işi tam nasıl çözücem ben. yetti artık her 2 senede bir yeni mouse almaktan baydım. sırasıyla son 6-7 yılda 2 tane thermaltake bozdum, 1 tane rival 600 bozdum teknosa değiştirmedi işte para verdi. onla g102 aldım o da böyle. 

o everest de yıllardır gık demeden çalışıyor. valla gidip 200 tllik fln bi everest almayı bile düşündüm bi ara. elim şuna gitti hatta:

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-smx-r50-howl-usb-siyah-rgb-isikli-macro-usb-oyuncu-mouse.html

mis gibi mouse işte alsam mı acaba sanki pro fps oynuyoruz aa kü.

Black-ice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6 saat önce, Darksun dedi ki:

Aral da outlet satışı var , ben kendime bulamıyorum diye razer naga hex aldım, elimdeki saçmalamaya başlamıştı. Kutusu biraz hasarlıydı ama cihazın kendi tertemiz. Bir bak istersen.

https://www.aralgame.com/razer-deathadder-mouse-outlet?filter_name=deathadder

elite degil o model expert/essential vs bisey galiba.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...