Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HIV Kapmış Olabilmek


Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Anlatıyorum.

Uzun lafın kızası arkadaşların yanında bir kızla tanıştım, dışarda park tarzı bir yerde içiliyordu. Kızın içtiğini farketmemişim, ben gelmeden önce içmiş, o da alkollüymüş. Kafam taşak gibiydi zaten, gözümün önünde içse de farketmezdim. Sana gidelim vs. muhabbeti oldu, iyi dedim arabaya gittik. Dedim ben alkollüyüm, sen kullanabilir misin? Tabii dedi.

Sonra çıktık yola, 5 dk sonra sahil yolunda bir orta halli palmiye devirip, çimlere çıkıp 100 - 150 m kadar sürüklenip sahilde balıkçıların dolaplarına çarpıp durduk. Şöyle bir şey aşağı yukarı;

cJp7nO.png

 

Burada dar çizdim de, palmiyeye çarptığımız yer ile, balıkçı dolabı arasında 150 metre kadar mesafe var. Sabaha karşı olduğu ve çimler ıslak olduğu için el frenini yan koltuktan çekmeme rağmen araba asla durmadı. 

Asıl efsane olay, balıkçı dolabına çarpıp şöyle durdu araba, ve arabanın altından şarap içip sızmış bir balıkçı NOOLUYO AQ diye çıktı. Dayı dedim sen napıon burada, baktı şöyle bir suratım ve ESAS SEN NAPION BURADA AQ dedi, haklı olarak. Araba böyle asılı kaldı, az daha gitse denize uçuyorduk.

s6ZPAZ.png

 

Sonra polisi aramadan önce kızı eve yolladım, arkadaşlarım alkolsüz ve "ben kullanıyordum" diyecek bir eleman buldu getirdi, polis çağırdık ifade verdi ben kullanıyorum diye vs. her şey yolundaydı aslında. Balıkçıları da biraz görüp tembihledim, abi polis gelip sorarsa tekrar 2 tane erkek çocuk vardı arabada, birisi kullanıyordu deyin dedim tamam dediler. Sorun şu ki, o kadar aptalca bir kaza ki sigorta şirketi 2 tane eleman göndermiş Ankara'dan, "dedektif". Herifler emekli polis, doğal olarak gelmişler kaza mahaline gitmişler incelemeye. Bakmışlar orada balıkçılar var. Herifler 7/24 sarhoş olduğu için, bu adamlar gittiğinde biri demiş arabada 4 kişi vardı, biri demiş bi kız bi erkek vardı erkek kullanıyodu, biri demiş 2 kız bi erkek vardı kız kullanıyodu :) Adamlar da çakmış olayı, bizim şoför yaptığımız çocuğa gidip anlat yoksa seni mahkemeye veririz vs. tehdit etmişler, çocuk da bülbül gibi şakımış. Sonra bize gelip durum bu abicim, buyur evraklar imzala sana dava açmayalım dedi, imzaladım ben de haliyle. Olay kapandı, dava falan yok. 

 

sipeyskeyk tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok, kızı korudum. En az benim kadar sorumlu olmasına rağmen olay onun ailesine gitmedi ve ona giren çıkan olmadı. Benim ailem benim ağzıma sıçtı, hatta babam kim o o..... söyle ismini onun ailesi de bilsin dedi güç bela ikna ettim söylemedim. 

Kız da ortak arkadaş grubumuzdandı, hala arada görürüm. Aklınızdaki soruyu duyar gibiyim, hayır sonrasında görüşmedik ve yatmadık asljfasljfasdlgk.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir detay da bayramın ilk günüydü, annemle babam tatildeydi. Bütün bayram evde mal gibi içip içip sızıp gelmelerini beklemiştim. 8 günlük mü ne bayramdı, birkaç yıl yaşlanmıştım herhalde stresten. Geldiklerinde söylemiştim bi otursanıza deyip. Babam araba nerede göstersene çok mu kötü demişti, araba tam olarak burada değil çünkü çekici çekti trafik parkında deyince adam kıpkırmızı olmuştu. Valla baya büyük ders oldu ya, değdi mi değmedi mi bilmiyorum da, kimsenin canına bir şey gelmediği için hala şükrediyorum. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Depresyona girmiştim ya, uçkur düşünecek halim yoktu. Sadece akşam olsa iyi, bütün bayram boyunca mal gibi evde oturdum dışarı adım dahi atmadım, arada arkadaşlar hasta ziyareti gibi gelip bir görüp gidiyorlardı aslkfjasd.

Hatta hayvan bir arkadaşım olm sen aptal mısın, bu kızı istediğinde çağırıp "sohbet" edecek konumdasın şuanda dedi diye herifle küsmüştüm sen ne biçim insansın diye :)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

42 dakika önce, axedice dedi ki:

İşte gece vakti kız sürücüyü nerden bulacaksın o sıkıntı. Anca kardeşin kuzenin falan olacak, o da böyle mızmız olmayacak dişli olacak biraz o yükün altına girsin. Yok ya zor o iş kızlarla

evdeki dramadan kurtul olm sen önce, burada ahkam kesiyor haspam

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gercekten o ekmek nasil yenmez ya. Bence hala kılıç hakkın var hocam. 10 senelik yanlıştan dönün derim beraber.

 

Bi de orada es kaza gorgu tanigi olsam, bana gelip desen bole bole de diye hic zkimde olmaz afedersin ahahsh durup dururken basimi belaya sokcam, kamera vardir bi sey vardir yalan ifade verdigim ortaya cikar tanimam etmem BANANE LAN

her seyi de anlatirim ha bole bole kizi yolladi hemen, sonra telefon acti biri geldi soformus gibi yap dedi memur bey derim

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...