Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HIV Kapmış Olabilmek


Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

sorun yok ..eger o cocuk asilanmama yuzunden bir hastaliga kapilir da kalici hasarlar olusursa yine omru hayatin boyunca ona-onlara sen-siz bakacaksiniz..

ha onun disinda aile hekimligi ile yapilan asilari yaptirmamanin yaptirimi var..arada hukukcu aileler dava filan acabiliyor ama toplum sagligini tehlikeye dusurme ile ilgili sanirim birseyler oluyordu..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 yıl sonra ...

noldu bu çocuğa acaba? bi de karın kaslarının simetrisi aynı mı onu merak ediyorum. 

 

hep diyorum abi, ülkede bu tip vakalara ücretsiz bakacak bir tesis yok. dolayısıyla aramızda geziyorlar. sonra köpeğe tecavüz edeni, kedinin bacağını keseni, "beni takip ediyor sandım, bıçakladım" diyeni. Keza kadın şiddeti vakaları falan. En fazla veriyorlar 46yı salıyorlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, sipeyskeyk dedi ki:

Ya şu herif, neydi o zengin bebe... unuttum ya la, anladınız hah o, efendime söyleyeyim noyan... Bunlar hep lazım foruma ya. Böyle normal insanlarla dolu sıkıcı bir yer oldu. 

Babasının şirketinde patronun oğlu mevkisinde çalışarak ahkam kesen bi eleman vardı bi de, çok dalga geçilince pati halısahayı basıp (o zamanlar halısaha yapılırdı patide) herkesi dövdürmekle tehdit etmişti.

Hatırladım ismini: Trasty. Sonra ban yiyince bi G'li falan fake nickle dolanıyordu etrafta. Onu hatırlayamadım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...