Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 23. Hafta: Fenerbahçe - Beşiktaş | 29 Şubat Pazartesi - 20.00


Llama

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:


madcow said:

applev0dka said:

madcow said:

Apple sakin ol sampiyon. Caner arkasını donmus tabanı acık falan degil. Ne kırmızısı?

sarisi var direk rakibe geliyor ?
10dk önce sosaya yaptigi da net sariydi ikinciye atilmadi
Pozisyonun sarıyla da bir alakası yokki normal carpısıyolar. Onceki pozisyonu gormedim.



https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/704375962037833728



?
O sırada mac acık degildi ajauıha gormedim derken hakkaten gormemistim yani. Bu daha sarı kartlıkmıs hele sosa nın onu acıksa kesin sarı kart ama su 5snden oyle WOW BUNA NASIL KART CIKMAZ degil yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe son zamanların en iyi topunu oynuyor net. 3 4 atağı var bjknin adam gibi. Sürpriz golü Volkan'la buldum, demiştim forvetlerden beklemiyorum diye bişey ama daha fazlası lazım. Güzel futbol, güzel skorla keyif verecek. 2 penaltımız verilmedi, biri Caner'e biri RvP'ye (RvP'nin değil dersek el var ceza alanı içinde kaymak gibi onu da geçtik hadi) Tabanla Volkan'ı öldürme girişimi var, sarı kart bile yok. Daha sayacak çok şey var da Cüneyt Çakır işte, işine geleni görür işine gelmeyeni görmez.

2. yarıda risk alıp Caner'i oyunda tutması lazım. Caner saatli bomba, sarı kartlı herif öküz gibi dalıyor. Ama o olmazsa sol kanat çökebilir, Volkan'a çok alan yarattı. Riske girip değiştirmemesi lazım. Ama Diego... Kardeşim nasıl bir orta sahadır bu yahu, kendi etrafında dönmekten top oynayamıyor, kaleciyle karşı karşıya hala orta peşinde, vur gitsin, Alex olaydı en az 3 0 dı ilk yarı ya... Hayırlısı, kazanalım da :D.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş'ın çok acayip bir taktiği var, tamam iyi pas yapıyor takım da, bu kadar adamla hücuma mı çıkılır la, iyi kontraya çıkan takım beşiktaşa 5 tane atar 3 tane yer.

Başakşehir maçında gördük zaten, az çıksalar 4-0 yapacaklar 2-2 olunca beraberliğe sevindiler lol tipik anadolu takımı mantığı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...