Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Offişıl Paticik Düğün Topiği [gg ve teselli başlığı]


Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Malum nikah tarihi yakın, bir sürü yapılması gereken şey var. Düğün tarihi, nikah memuru, balayı, müzik seçimi, davetiye, şeker, gelinlik var da var. Şimdi evlenen, boşanan ve çocuk sahibi olanları da düşünürsek bir başlıkta toplayalım biz ettik siz etmeyin diyecekleri görelim istedim.
Nasıl davetiye tercih ettiniz? Nasıl bir düğün yaptınız? Balayına nereye gittiniz? Yüz görümlüğü varmış, altın kemeri varmış. Yuvarlak hesap ne kadar kaçtı? Bunları artık konuşma vakti geldi bence.
Şu başlık gelsin ben zaman zaman yazacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gelinliği diktiriyoruz biz ayakkabılar hariç elinde buketi, başında duvağı ve tacı ile 2k net. 3k pazarlıksızdı 2k ya anlaştık. tasarımcı işi yada kira dersen 1k ya kiralıyorlar. tasarımcısının kirası 5k dan kapı açıyor. tasarımcısının gelinliği satın almak istersen 10k dan kapı açıyorlar tasarımcısına göre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

16 sene oldu çok şey değişmiştir herhalde ama değişmeyen tek sey var o da senin düğünün değil kızın düğünü olması. Sen figüransın unutma.


this :D

gelinkik kiralık alınık farketmiyor ama alırsan evde kocaman bişi sürekli duracak. Hatun karar verecek ama gereksiz bir yük.

Yemekli düğün vs çok pahalı, hatun ne istiyor suyuna git ama aileni de arkaya atma yapılabilecek şeyler yapın. Düğüne harcanacak parayla amerikaya falan gidin mesela :D


balayı dubai yapmıştık biz eylül ayında. Sıcak ve ucuzdu açıkcası. Düşünürsen önereceğim yerler var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...