Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara


GERGE

Öne çıkan mesajlar

abi tipi düzgün olsun, 2 pilli olsun, çok ağır olmasın, fire time mı ne naneyse mümkün olduğunca iyi olsun dedim, reditte bir kaç yerde evet drag çok iyi fakat minikin2 ile kıyaslamayın üzerindeki chip o kadar iyi değil tadında şeyler okudum, dragın tipiyle bir sorunum yok aslında, hoşuma gidiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi 0,15-0,40-0,60 ohmluk coillerim var. Bu coillerin içime yarattıkları farklar nelerdir biri aydınlatablir mi beni? düşük dirençli olanlarla düşük watta daha iyi bir içim mi veriyor ya da yüksek wattlara yüksek dirençli coillerlemi cıkılıyor? aroma tadı, duman durumu gibi olaylara etkisi var mı bu direnç işinin ? tf8 baby atomizer var hangi coille daha keyif alırım acaba ? Nargile içimi bol duman seven bir insanım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben smok alien ve baby beast kullanıyorum.
ama sürekli coil değiştirmekten sıkıldım ve internetten aldığım coilller sanırım çakma. Çok çabuk yanıyor ve likit tadı çok çabuk farkediyor.

Ammit 25 ve tel pamuk alayım kendi işimi kendim halledeyim diyorum.
Smok alien'a Ammit 25 uyar mı? tavsiye eder misiniz?

Ayrıca bu voopoo drag baya güzelmiş. Türkiye'den yada yurtdışından tavsiye edebileceğiniz satıcı var mı? olmazsa alien mod'u da değiştireyim. Ammit 25 alsam daha sonra Drag'a da takabiliyor muyum?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Voopoo drag resin aldım , ismi hariç güzel alet. Alıcaksan resin al veya charon öneririm o da güzel alet. Tasarımını sevdiğini alabilirsin. Charon'un tipi Lostvape dna'lara benziyor. Performance olarak yakınlar birbirine


Drag

https://i.hizliresim.com/AkjGov.jpg
https://i.hizliresim.com/5QjqAz.jpg
https://i.hizliresim.com/dG9M6D.jpg



Biraz daha beklerseniz cok güzel black resinler gelicek

https://i.hizliresim.com/7Nj1Yl.jpg

https://www.instagram.com/voopootechofficial/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...