Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara


GERGE

Öne çıkan mesajlar

o konu benim açımdan biraz tartışmalı. millet gittikçe nikotini sıfırlar ben 6'dan 9'a yükselttim sdfsd

nikotin bağımlılığını arttıran bir etkisi var gibi e-cig'in. gerçi ben champix ile günde 1 paketi 2'ye çıkarmış adamım, dikkate almamak gerekebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

günde 2 paket sigara içtiğini düşün, benim gibi. elektronik bunu 1 pakete bile düşürse bence her şekilde işe yarar. arada yine 2 paket içersen tekrar elektroniğe dön. yine bıraktırır. 1 dal bile az içirse her türlü mutlu eden bir şey bence. günde 2 paket chesterfield içmek nedir ya? resmen saçmalık. beyinsizlik. intihar gibi birşey. git bali iç, hap falan iç daha iyi. intihar et yada. şöyle sınırsız likit olsa. hayat müthiş olurdu. sıfır sıkıntı. tek sıkıntı likit bence. bir ondan bir ondan içiyorsun. harika olurdu ya. hayatın değişir hayatın. bence kıyaslama çok saçma. champix falan palavra bence. 70 yaşında adam için o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.youtube.com/watch?v=EiyYHahiv1o

djslab'in review'a bak bence almadan önce.(bakmadım henüz)

heh biri de koymuştu discord'a şunu

http://3.1m.yt/p6Kj_vf.jpg


al85 aldım gelmedi henüz daha da mod almam bundan sonra.

Yani alırsam sx mini q class fln. alırım ama 110 dolar veremem onada yihi chip ucuz yollu birşey cıkar belki ileride...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uc sene once kalem aldiydim 150 tl falan verip. yine idare ettiydi ne yalan soylim fena deildi. birimi nedir hatirlamiyorum ama 20lik nikotin vardi icinde.

amerikadayim burda gecen biri uzatti sifir nikotinli diye. bir duman cikti nereye ufurecegimi sasirdim ve basti resmen yeni harman icer gibi. oksurdum ettim falan.

bir iki nefes daha aldim nargileden fazla duman cikti. nasil bir teknoloji degisimi lan bu. 3 senede kansere care gibi buna mi abandilar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AL85 aldım, bugün geldi. Aleti heyecanla açtım doldurdum bir fırt alayım dedim dudağım yandı. Allah allah falan diyip uğraştım yok var bir sorun belli dedim, youtube a baktım. Milletin ayarlarının aynısını uyguladım. Adam 8-10 saniye çekerken ben 2sn ancak durabiliyorum dudaklarım yanıyor resmen. Daha sonra çekmeden bi bastım tuşuna içinden küçük küçük noktalar, ardında gri dumanla birlikte fışkırıyor ve bütün alet ısınıyor (özellikle ağız kısmı inanılmaz ısınıyor).

ne bunun deerdi neyi yanlış yaptım ben?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...