Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Likit Konusu


GERGE

Öne çıkan mesajlar

ılk basta maliyeti olur biraz, onu denim bunu da tadım derken harcıyo insan ama sonradan oturur duzene.

gunluk maliyet konusu senin tuketecegin likite baglı, trden alırsan iste orta ayar ithal likitleri 10 ml = 15 tl gibi bi fiyatı var.

yerli uretim, mesela puflikit'te filan ise iste 100 ml = 80 tl gibi fiyat, degisiyo yani ne kullanacagına baglı.

gunde 3ml de ıcen var 5-10'da. o sana baglı yanı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Maliyeti iyi alisveris yaparsan en aza indirebilirsin. Tavsiyem su:

Bir tane duzgun mod al, mod guncellenebilir olsun. iStick TC100W ya da Cuboid en uygunlari su anda pahali, premium cihazlara gecmeden.

Ardindan bir tane $20 civari RBA deck'i olan bir sub-ohm tank, Uwell Crown, Kanger Toptank Mini filan alirsin. Istersen hazir coil kullanirsin tank ile, yurt icinde tanesi ₺12, yurt disinda ₺7 filan; istersen asagidakileri alip kendin sararsin sudan ucuza (bir sise su fiyatina bir aylik sararsin cidden). Hazir coiller ortalama 16-17 gun gidiyor tum yorumlara baktiginda.

Bu kadar. Sarmak icin tel, pamuk ve coil jig lazim.

Ek olarak pil, pil kilifi ve sarj aleti lazim. Pil kilifi tamir icin, 50 tanesi $1'e satiliyor.

Kisaca iStick TC100W, Kanger Toptank Mini, sarim aletleri $70 filan eder. Gumrukte kalma ihtimali var ama. Su forumdan hepsini Cin sitelerinden toplamda ₺100 daha pahali olacak ve iki gune gelecek sekilde alabilirsin.

Pil ve sarj aletleri Turkiye'den alinacak. Alet kendisi de sarj ediyor ama hem sarj edip, hem de icemedigindne ve gece sarja takmak tehlikeli oldugundan yedek pil ve sarj aleti daha iyi. 4 pil alman lazim bu aletler icin, 2 icine ve 2 yedek.

Mod olarak bir suru sey var aslinda. Tek pilli eVic-VTC Mini de yeter yani, pil masrafi daha az olur ve daha kucuk ve hafif olur ustelik. Onu kullaniyorum ben, tank gibi cihaz kendisi, cok saglam ve desteklemedigi ozellik yok, 75W ile kisitli sadece ki ustu gereksiz zaten %90 filan. Ozel tanklar filan alirsan ancak.

Oyle iJust2 ya da iStick Basic gibi starter setlerle baslamak dogru degil bence cunku onlarla baslayan neredeyse herkes ya birakiyor, ya da bu dediklerime geciyor. Ancak eline bir suru ayari olunca bu adam ya cihazi patlatir, ya da yanlis ayarda kullanip kendini zehirler diyorsan onlari vermek gerekli yani. Paticik'te oyle dertler yok zaten.

Eger birakmaya karar verirsen ama bu saydiklarimi cok kayip olmadan (eger Cin'den getirtebilirsen karla hatta) satabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Abyss yetiştiremiyorum ben. En son 100 lük söyledim. Likit iyi olunca, nikotinide minumumda tutunca günce rahat 2 tank içiyorum. 5.5 ml den 11 ml tüketim var günlük. Yaklaşık 10 lira işte.

Ha bu arada 1 ayı devirdim, hatta 1 ay 2 gün. Tek sigara içmedim. Balgam azaldı, daha iyi nefes alıyorum. Ağzımın tadi kesinlikle yerinde. Bunun için bile denedir e-sigara.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

abysten bide ben spariş geciyim ama anason diyosunuz pis bi tad geliyo azıma düşündükçe asd


anason diye düşünme, absinthe diye düşün o zaman :P

o değil cidden tek geçerim abyssi ben de, tüm gün içtiğim likit o. arada hani 3-5 tankta bir farklı birşeyler içiyorum ama sırf tekdüze hale gelmesin diye

one hit wonder için 3mg süper olur bana ama 6 ya da uyarım adam lazımsa haber edin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:


İsim : 7 Wonders - Light house of alexandria
Aroma : Mango - Meyve karisimi
VG : 75
Nikotin : 10mg
Tank ve ayarları : Griffin RTA (dual spaced Ti, 60w 250c)
Yorum : Hafif bir aroma, mango yu andirmiyor acikcasi ama diger meyve karisimlari sevenler bunuda sevebilir. Nerdeyse sekersiz, hafif oldugu icin tum gun kullanima uygun.
Alındığı yer (verilen linkte yoksa) : Buharistan
Pati : Gladmir

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamları kötülemek gibi olmasın ama rainwipe oldu resmen. assfsfs. Ama cidden çok farkediyo. Demlenmesine bakmadan son 3-4 gün önce gelen puf un ories inden bi deneyim, demlenme meselesinden mi farketti diye? Yooo puf gayet akıyo. Demlense daha iyi olacak muhtemel.

@Bright

Şu http://onehitwondereliquid.com/shop/milk-man/ olayını organize et artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...