Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conan Exiles


Yabgu

Öne çıkan mesajlar

olm gidip silent legion armor recipe öğrensenize dünyanın en basit boss'larından biri yani.

900 armor agility bonus olmadan. saçma sapan op bir armor üzerinizdeyken ölme ihtimaliniz direkt olarak zeka seviyenize indirgeniyor bu durumda.

taming gelse bile oyun çok bayık. end game bomboş. world boss'ları kesmek, dungeon'lardaki boss'lardan çok daha zor falan acayip bir dengesizlik var.

güzel oyun ama işte bayıyor gerçekten bir noktadan sonra. bir de düzelemeyen purge sistemi var ki, allah belanı versin funcom dedirtiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
DareJedi said:

Uzun süre ark oynamıştım şimdi bu daha mı iyi daha mı kötü ikisini de oynayan var mı içimizde? Ps4 de indirim gelmişken arkadaşlarla alsak mı acaba diye şey ediyoruz.


İkisi de bol bol oynamış biri olarak bu daha güzel diyebilirim ama işte zevk meselesi. Bu ibneler çok gzüel ek paketler yaptı bi de tadından yenmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...

day one almıştım EA optimizasyon leşti bug şu bu beklemeye aldım. iki sene sonra tekrar indirdim şahane olmuş oyun. mmo oynar gibi survival oynuyorsunuz. içerik çok dolgun. son seviyeye geldim şimdi gear boss dungeon falan kovalamaya başlıyorum. khitan dlc'si de aldım allahın izniyle çin imparatorluğu ve seddini kurucam noobriver'a dsdbs.

 

oynayan var mı aktif? özel sunucu ya da ofişal.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

patchten sonra purge'a bişiler oldu sanki. çölde bile ikişer üçer rocknose bosslar gelip duruyor. geçen server olarak pact imzaladık, purge yiyene herkes yardıma koşacak diye. geçen hafta clan üyeleri sağda solda takılırken tek başıma exile dalgası kesiyordum base'de. patchten sonra aynı anda 3-4 boss içeren purge yemeye başladık. starmetal ekipman döşediğim 10 thrall kaybedince noluyoruz falan diye sordum. patch ile ilgisi varmış. en son doğaçlama mitra summonladım hem eğlence oldu hem revenge sdssb.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...