Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conan Exiles


Yabgu

Öne çıkan mesajlar

Laraken said:

@yabgu
olm server üzerinizden geçmiş, o nasıl sayılmıyor lan? şu kafaya ermek istiyorum da o kadar boş zamanım yok arkadaş pff.


Açıkçası benim o şehirde pek katkım yok :D ben sadece üzüldüm koymadı her şeyin gitmesi, yeniden başladığımız alanda ırgat gibi çalışıyorum ama, eğer buna da bir şey olursa server gümlemesi gibi gerçekten sıkıntı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

early acceste oyunun alpha da olacagi diye bir garanti yok varsa goster.. adamlar bu oyun tamamlanmamis ilerde duzelmeyebilir daha kotuye gidibilir ona gore alma yaziyor.. bunu gorup hala oyun aliyosun geliyosun yok kapsam degisti falan..abi size tamamlanmis diyip bug heaven oyun satmak lazim..adamlar iyilik yapior ama turk kafasi.



Laraken said:

alpha testing ve beta testing kalıplarını değiştirdi developerlar. yoksa alpha kapalı olarak işten anlayan adamlara yaptırılırdı, beta da belirli gamer testerlara açılırdı. ama benim de zaman zaman dahil olduğum mal grup oldukça adamlar da hehe test ediyoruz bi de para kazanıyoruz kafasına girdi.

iki tür insan türedi tabi hemen; bi oyunu çocuğuymuş gibi sahiplenip "ALFA KARDEŞ ALFA" diyenler, bi de e eminoğulları neden oynayamıyorum ben bunu diyenler. ikisi de yanlış değil aslında. sistemi boka çevirdiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Türünün en iyisi olmaya aday bence.

Şu an için oturmamış çok düzensiz karman çorman, bir çok şey ayarlanmamış.

Mob'ların grafikleri tamamlanmamış kesik kesik hareket ediyorlar

Ark survival ile karşılaştıracak olursak ark dinazor tame etmeye odaklanmış bir oyun adam geliştirme yapı yapma eksik kalmış biraz, bunda onlar ön planda.

Optimizasyon baya iyi ultra'da 60 fps sorunsuz çok crash oluoyr ama.

Bu hızla giderseler 1 yıla baya oynanır hale gelir şu an bile baya oynattı hala oynamaktayım..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
Ark ile çok alakası yok bu oyunun ya. Ark'a göre çok daha derinlikli bir oyun bana göre tame dışında. Tabi Ark'ı oynayalı bayağı bir oldu. Şimdi nasıl bilemem de, optimizasyon konusunda da Ark'a göre bayağı iyi. Ark'ı minecraft grafikleriyle çalıştırabiliyordum ancak ben. Bug konusuna bir şey diyemem, denk gelmesine bağlı ama şu an çok stabil oyun. Ben çıktığı günden beri ara ara oynadım tam sürüme kadar. Şu an çok memnunum.

Bu arada oyun 1 saatte çözilebilecek bir oyun da değil. Combat güncellemsinden sonra Darkfall'dan aldığım keyfi almaya başladım resmen. Harita büyüküğü, dungeonları falan survival'dan çok, küçük ölçekli MMO gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...