Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conan Exiles


Yabgu

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

bck said:

yok abi senin argumanlarına bakarak karar veren bir suru adam var burda inceleme yapıyorsun vs, ama senden gelen. netcode shit server bilmem ne gibi sığ yorumlar şaşırtıyor erken erişim bir yazılım için.


abi sen hayırdır dev. kadrosunda falan mısın?

son 2-3 senedir early access olayının nasıl abuse edildiğini bilmiyomuşuz gibi gelip "AMA OYON ÖRLÖ OKSÖS" demen asıl sığlık. buradaki herkes biliyor ki bu tip oyunlardaki o sorunlar hiçbir zaman tam çözülemiyor-çözülmüyor. bunun early accessle falan alakası yok.

ben oyunu da aldım bu arada yani. Ama gidip de "ÖRLİ AÇÇES OYUNDA NETKOD ŞİT DEMEYİN ÇÜNKÜ ÖRLİ AKSES" yapmam, fanboyluğun lüzumu yok.

Ark, early access haline expansion pack çıkarmış, oyunda hala ölüp reslendikten sonra health bar'ın 0 gözüküyor. day-1 'dan beri var bu problem. ney? ÖRLÖ OKSÖS


funcom cok kotu bir firma degil. sığlaştırmışın mevzuyu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tip survival oyunlarını oynamanın temel sartı oyunda yaptıgın herseyi kaybedebilecegini kabullenmmis olma durumu. 'Bir sonrakinde daha iyisini yaparız' tavrı olmayanlar zaten biraz oynayıp bırakıyor.


Jeeztro: Beklentine baglı. Eger tamamlanmıs duzgun bir oyun istiyorsan hayır elini bir surme. Eger gelisecek bir oyuna ilk bakıs atayım, biraz base kurar ucbes biseyler keser 2 pvp atarım, server crashlediginde alt tabımı basıp hayatıma devam ederim diyorsan alınabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

EA muhabbetini istediğiniz kadar eleştirin, maalesef artık tutan bir formül oldu. Mesela Funcom uzun süredir Conan fikriyle çalışıyor, ama EA'e güvenmeseler hiç geliştirmeyeceklerdi bile. Baya sattı oyun para geldi ilerliyor adamlar. Patchler hızlı geliyor.

Combat çok kötü, geçen AMA yaptılar ben de sordum ve kafalarındaki ile pek alakası yokmuş şu an, combat yetişmemiş. Düzelteceklermiş ama (umarım). Server sıkıntılarının bir kısmı provider olan Pingperfect ile alakalıydı, kontratı fesh ettiler iki taraflı, yeni provider bulmaya çalışıyorlar. unofficial birçok server son patchlerden sonra baya iyileşti. Öyle "netcode sıkıntısı çözülmez abi yaa" değil yani durum.

Yine de EA ama. Bakınız ARK da çok gelecek vaad ediyordu, adamlar herhangi bir şey düzeltmek yerine bebebelerden daha fazla para kaldırabilmek için EA'deki bir oyuna ücretli DLC çıkardı sdf. Funcom çalışıyor ama, 4-5 patch oldu kaç günde umarım bozmazlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

unofficiallar hala laglı ama lag olarak değil rubberbanding olarak. anti cheati de değiştirmeleri lazım. ve bi an önce balance patchlerini getirmeleri lazım örneğin dağ tepesi baseler saçmalık sadece, merdiven ip vb bişey gelmesi lazım. yayların güçlenmesi lazım. bi ton şey lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun cıktıgının daha ilk haftası bitmeden official serverların 3-4 gun (hem de hafta sonunda) kapalı kalmasını goze alıp basarısız oldugu icin host firması ile ayrılmalarını ben de cok takdir ettim.

Ama patchler konusunda cok takılmamak lazım. Suan hic toplamadıkları kadar data topladıklar icin bir anda onları hemen duzeltmek icin zorluyorlar. 2 hafta sonra normal tempolarına donerler her oyunda oldugu gibi.

Ornegin Ark da aynı gun Tek Tier'i releaseledi Conan a karsılık olsun diye (v254). 5 gun icersinde 254.72 e geldiler (10-11 patch yaptılar). Sadece calısıyor olmaları herseyin yolunda gidecegi ve oyunun istenen gibbi olacagı anlamına da gelmiyor ne yazıkki. (bu kısım direk sana bir cevap degil aslında redditte de cok gordum buna benzer yorumlar. "Her gun Patch yapıyorlar digerleri boyle degil!" diyenleri de o yuzden aklıma gelmisken yazayım dedim.)

Building sistemini duzeltmeden skybaseleri degistirmeleri zor. Bir tane duvar kırıyorsun butun yapı asagı iniyor falan. Compact baseler kurmak yapı parcalarının azlıgı ve crafting stationların kocamanlıgı yuzunden cok zor. Base i saklayamıyorsan ya da saldırılmasını zorlastıramıyorsan ozaman saldırılmaz yapmaya calısıyorsun sonucu da dag ustune kurulan base oluyor. Biz resmen 1 merdiven giris ucreti oduyoruz her farma indigimizde diger turlu eline steel toolu alan dumduz duvardan giriyor. Tabi bir de savunma mekanizması archer thralların inanılmaz kotu oldugu gercegi var. yarım saat boyunca 5 tane level 2 archerın duran tavsanı kacırmasını izledikten sonra baseimin merdivenlerini kırarken hic exploit yapıyormusum gibi hissetmedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alpha testing ve beta testing kalıplarını değiştirdi developerlar. yoksa alpha kapalı olarak işten anlayan adamlara yaptırılırdı, beta da belirli gamer testerlara açılırdı. ama benim de zaman zaman dahil olduğum mal grup oldukça adamlar da hehe test ediyoruz bi de para kazanıyoruz kafasına girdi.

iki tür insan türedi tabi hemen; bi oyunu çocuğuymuş gibi sahiplenip "ALFA KARDEŞ ALFA" diyenler, bi de e eminoğulları neden oynayamıyorum ben bunu diyenler. ikisi de yanlış değil aslında. sistemi boka çevirdiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi bu oyunda da Rust'ta da olan bir problem var. Low level matlar hic anlamsızlasmıyor. Odun da tas da her asamada cok degerli cunku ne kadar tier atlarsan atla hepsinde aynı seyi kullanıyorsun. Sonuc biraz 'alpha' olan tribeların tum low tier gruplara acı cektirmesi. Cunku kendileri farmlayacaklarına baskalarının farmladıklarına cokmenin kolay olması.

Bu resource meselesi mesela Ark'ta daha iyi. Bolgesel kontrol amacı ya da griefing amacı olmayan hic bir metal seviyesi tribe gidip wooden base e dalmıyor cunku icinden cıkacak seye ihtiyacı kesinlikle yok. Senden 30-40 level yukarda olan adamın sana girismeye resource acısından incentive i olmamalı ama Conan da var ve bu ilerde buyuk sorunlara yol acabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Değil aslında. Şöyle ki bu durum Rust'ta daha fazla var çünkü Rust zaten hardcore PvP türünde, Conan'daki PvP-Blitz gibi her server zaten. Conan'da harita sabit ve kuzey batısında daha üst tier materyaller ve kamplar falan var. İleride eklenecek content için de oralara gitmek gerekecek. Yani alpha tribelar zaten kuzey batıyı işgal edecek, güney noob sahili olarak kalacak. Şu an karışık sadece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben suan kuzey-batı yı farmlayan bir alpha tribe olsam gunde 1 kez guney/guney dogu sahili gezer gunluk tas-odun-hide farmımı hallederim. Hele bi de 12-19 arasına sıkısmıs stonebricke gecmeye calısan bir clana denk gelirsen yan binayı cıkacak matları toplar base e donersin.


Statlar konusunda dusunceler nedir=

Genel olarak herkesin STR yuksek buildler gittigini goruyorum ozellikle bowlar cok kotu oldugu icin ama redditte biri STR'nin %2 damage arttırdıgını soylemis. Sanki Str yi 20 den 25 e cıkarmaktansa vit ve grite dagıtmak daha mantıklı olabilir damage artısı bu kadar dusukse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vit ve grit gidiyordum ben ama bıraktım şimdilik, funcom yeni provider bulsun officialda başlayacağım tekrar. ya o dediğinin her survival oyununda olma ihtimali var. uğraşmak isteyen uğraşır. tier 2 structure ise zaten baya sağlam, 3 e hiç vurulmuyor şu an zaten :D bir de content geldikçe dengelenir gibi geliyor bana. zaten alpha triblerın avatar summonlayarak milleti ezmesini nasıl engelleyecekler bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...