Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conan Exiles


Yabgu

Öne çıkan mesajlar

Çok Ark oyun ama en hoşuma giden şey Ark gibi pastel değil. Crafting benchler bile Ark'tan iyi olmasına yeter bana :P Ha ben ücretsiz aldım o yüzden böyle rahat konuşabiliyorum. 55 lira az buz değil.

Bu tarz oyunlarda hep builder sevdiğimden full amele gidiyorum ben. Odun taş toplayım, bina yapayım, oda dizayn edeyim, o kısmı bile güzel Ark'tan.

Bir de izleyicilerle falan oynarız diye server patlattım, gelmek isteyen varsa buyursun gelsin. Şimdilik 24 kişilik server ama dolarsa arttırırım. Her şey normal ayarında. Klanlar maks 8 kişilik. Pve server onu da söyleyim. Server adı TeasyCat Ailesi. Ada saydıran olursa tamamen 'biz bir aileyiz' kavramına gönderme için. Vurmayın gelişine.

Server arada patlıyor. Henüz stabil değil. Nitrado'nun boku o da ama ping inanılmaz düşük. Zamanla oturur. Biyrin gelin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cagrus said:

su an tek akıl karı iş binayı dağ tepesine kurup girip çıkarken merdiven koyup yıkmak. yıkılamaz base ama her girişte 50 taş gidiyor :D



abi işte şu yüzden survival oyunları bi boka benzeyemiyor. böyle saçmasapan exploitler olduğu sürece de benzemeyecek.

@cagrus sana bişey demiyorum no offense. bana göre rust'taki sorun da bu. adam bi bina yapıyor, normal girişi yok, ölerek giriyor eve falan böle. sonra gel de survival atmosferine gir anasını satim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu anda build sistemi kafayı yemiş durumda, taşların içine falan sokabiliyorsun duvarı.

yüksek yerlere yaptığın base'lerin yıkılması çok zor trebuchet gelene kadar.

metal sword aşırı OP. tamam tahta kapıyı kırması lazım falan ark'tan araklamışsınız da o zaman araya bir stone tier atın ki level almanın bu kadar zor olduğu bir oyunda ağlamayalım oturup.

ark piyasaya sürüldüğünde bundan çok daha iyi durumdaydı. bana göre yapımcıların nakit sıkıntısı falan vardı ve gereğinden erken piyasaya sürdüler. açıkçası ark'ın primitive hali bundan iyi gibi şu anda.

animasyonlar berbat, unreal engine hiçbir survival oyunu için ideal bir motor değil. fast paced combat olmadığı sürece gerçekten olmuyor yani. tamam building falan çoook iyi de yani nereye kadar.

ha açıklama yapmışlar:

devs said:

Community Manager (Andy B) [developer] 9 hours ago

Hey there! We're aware of concerns about the damage that higher-tier weapons do to buildings, and will begin addressing that balance in a patch tomorrow.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

https://www.twitch.tv/timmac

gözler pvp görsün asdads

teleport olanlar, duvarlardan geçenler, havada uçanlar.

ya netcode şit ya da serverlar fena patlak


bingil sen git wow oyna be, steam de koskoca early acces bu oyunu alma diye yazıyor zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun temel eksikleri nasıl sığ yorumlar oluyor anlamıyorum. netcode dediğin şey kolay değişen bir şey değil. bf bile netcode sorununu yıllarca çözemedi. ki ortada milyon tane örnek var böyle temel sorunlarıyla ortaya çıkıp da oyuncuların "ea abi nasıl olsa düzelir" deyip de yıllar sonra hala o durumda olan. oyunu sevmeyin demiyorum, olan aşkınız bazı gerçeklere gözünüzü kör etmesin ama. oyunun netcode u baya patlak ve bir patch gelecek düzelecek zannediyorsanız size kötü haberlerim var. yemek yerken falan twitch bakıyorum, objeleri yükleyemiyor client player inşalarında çok fazla blok varsa. bunlar direkt motora bağlı sorunlar. early access nasıl olsa düzelecek diyorsanız rust ve arktaki ilk gün sorunlarının bugün hala devam ettiğini gidip bir check edin isterseniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bck said:

yok abi senin argumanlarına bakarak karar veren bir suru adam var burda inceleme yapıyorsun vs, ama senden gelen. netcode shit server bilmem ne gibi sığ yorumlar şaşırtıyor erken erişim bir yazılım için.


abi sen hayırdır dev. kadrosunda falan mısın?

son 2-3 senedir early access olayının nasıl abuse edildiğini bilmiyomuşuz gibi gelip "AMA OYON ÖRLÖ OKSÖS" demen asıl sığlık. buradaki herkes biliyor ki bu tip oyunlardaki o sorunlar hiçbir zaman tam çözülemiyor-çözülmüyor. bunun early accessle falan alakası yok.

ben oyunu da aldım bu arada yani. Ama gidip de "ÖRLİ AÇÇES OYUNDA NETKOD ŞİT DEMEYİN ÇÜNKÜ ÖRLİ AKSES" yapmam, fanboyluğun lüzumu yok.

Ark, early access haline expansion pack çıkarmış, oyunda hala ölüp reslendikten sonra health bar'ın 0 gözüküyor. day-1 'dan beri var bu problem. ney? ÖRLÖ OKSÖS
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...