Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conan Exiles


Yabgu

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
Ark Re-skin olmuş bu asd


bu oyunların en büyük sorunu, küçük çaplı bi oluşum olamıyosun. Büyük gelip yutuyor anında seni. Bi de binaların yıkılması sistemi, ne bilim fazla uğraştırıcı. O videoda dağ kenarına böyle merdivenli falan kurmuş. Tamam görüntüde çok güzel de pratikte öyle olmuyor işte. adam gelip en alttaki merdiveni kırıyor baam hepsi aşağı. İşlevsel değil.

Rust'ta millet unlootable ev dizaynları falan yapmış, ucube bildiğin. ama işlevsel. Onu beceremediler bi işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
conan evreni çok potansiyeli yüksek bi evren aslında ya.mmo yerine bi sp gelse keşkede oynasak.

vidyoları izledim,dünya,atmosfer grafikler vs falan çok güzelde o ai ne öyle ya.alpha için bile kötü.hoşuma giden şeyler var ama patlar muhtemelen.bide şu creative director shawn of dead'teki şişman elemanı hatırlatıyor bana ya sdfs.sevimli adam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Combat leş, ya çıldıracam ya çıldıracam, şans tanıyacağım ama leş yani net. Age of Conan'daki sistemi geliştirebilir ya da en azından birkaç dinamik koyabilirlerdi. Son videosunda 17:30'a bakın. Bu kombatı bir de utanmadan gösteriyorlar. Ben utandım adamların adına.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arktan kötü mü? ark dünyanın en kötü geliştirici takımına sahip. serverlar abuse yüzünden oynanamaz halde. etrafa bir pillar koyup tüm haritayı kapatan adamlar dolu. optimizasyonun üstüne çalışmadan 7/24 dinozor ekliyorlar.

arkın serverlarında genel bir sıkıntı var, fightlar o yüzden hiç akıcı değil. laglı gibi böyle, ilk günler olan sıkıntı hala devam ediyor.

bow animasyonu dışında combat gayet güzel görünüyor conanda. artı npcler, din & summon vs. içerik gayet güzel gibi. ben sevdim baya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ark başka bi kafa ya. teknikal açıdan alfa kalitesindeki oyuna ek paket falan satıyolar utanmadan. benim gibi malak gibi EA atlayanlar sayesinde.

galiba şu yıllardır devam eden ea almamaya istisnamı conan'dan yana kullanıcam. fiyatına ve optimizasyonuna bağlı tabi tamamen. optimizasyon yalanlarına çok doyduk steam sağolsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...