Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışı deniz tatili


alperozg

Öne çıkan mesajlar

Bu yaz için turlarla koşturmacalı bir tatil değil de kendi planı yapabileceğim, değişik plajları, koyları gezip görebileceğim, akşam güzel ve değişik yemekler yiyebileceğim bir yer arıyorum. İtalya Puglia'yı düşündüm bir ara ama sanırım orası da açık deniz, bana daha çok koyları olan, sakin denizi olan bir bölge lazım. 1 hafta kalacaksak değişik yerlere gidebilelim. Eşimle gitmeyi planlıyoruz ancak arkadaşlarda plana dahil olabilir. Uçak biletlerini şimdiden alıp booking.com dan da yer ayırtayım diye düşünüyorum. Önerileriniz var mıdır? varsa nerelerdir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İspanya--> Kanarya adaları; Lanzarote adası veya yine İspanya-->Marbella ya da yakınında San Pedro Alcantara

Tabi bizim Çeşme, Bodrum gibi işletmeler, beachclub'lar yok özelleştiremiyorlar çoğu yeri fakat plajlar über; zaten halkta pek sorun olmayınca "halk plajı" kavramı iyi birşey oluyor. Ben özellikle Marbella tarafını ve devamında da diğer Endülüs civarını araç kiralayarak gezmeni öneririm; Barselona veya Madrid gibi pahalı değiller ve gerek kültür, gerek gastronomik açıdan hem otantik hem avrupai yerler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selanik'in az ilersinde sıra sıra koyların oldugu bi yer var. Hem deniz şahane hem de yunanistan ucuz. Bi de yunanistan yani guzel ülke. Bütçe için şiddetle düşünülebilir ki olay sadece denizli keyifli tatilse her türlü düşünülür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...